Αυτή είναι η προσφορά του ΠΑΟΚ για Βέρνμπλουμ-Πούκι

Από metrosport.gr:Νέες βελτιωμένες προτάσεις σε Βέρνμπλουμ και Πούκι από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ, που περιμένει πλέον τις απαντήσεις τους άμεσα
Πηγή: metrosport.gr
Αυτή είναι η προσφορά του ΠΑΟΚ για Βέρνμπλουμ-Πούκι

Τα... ρέστα του για να πάρει τις θετικές απαντήσεις από τους Πόντους Βέρνμπλουμ και Τέεμου Πούκι δίνει ο ΠΑΟΚ για να τους ντύσει άμεσα στα ασπρόμαυρα. Από τη στιγμή που ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμφώνησε με τους επιτελείς της ομάδας πως αυτοί οι δυο ποδοσφαιριστές καλύπτουν τα αγωνιστικά «θέλω» για το χτίσιμο ενός ακόμη πιο ισχυρού συνόλου, η διοίκηση της ομάδας έχει μπει στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων και δείχνει εμπράκτως πόσο πολύ επιθυμεί τις υπογραφές τους. Σε ότι αφορά τον Πούκι, τις συζητήσεις εξ' ολοκλήρου κάνει ο Λούμπος Μίχελ με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή.

Ο ΠΑΟΚ προτείνει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα είναι ανάλογες με εκείνες που έχουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα παίκτες όπως ο Κάμπος και ο Μπίσεσβαρ. Φυσικά υπάρχει και το δέλεαρ της επίτευξης στόχων αφού τα μπόνους σε αυτή την περίπτωση θα είναι μεγάλα. Σε ότι αφορά τον Βέρνμπλουμ, ο παίκτης έχει ανοικτή επικοινωνία με τον Γιώργο Σαββίδη.

Ο γιος του μεγαλομετόχου και στέλεχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ είχε χειριστεί και την υπόθεση του Χατσερίντι που είχε ευτυχή κατάληξη. Ο Σουηδός μέσος εξετάζει την πρόταση του ΠΑΟΚ που είναι βελτιωμένη κατά πολύ σε σχέση με τις πρώτες συζητήσεις γνωρίζοντας ότι ο Δικέφαλος του προσφέρει τριετές συμβόλαιο που θα του επιτρέψει να βάλει συνολικά στον τραπεζικό του λογαριασμό ένα ποσό που θα αγγίζει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ (ενώ και εδώ υπάρχουν τα μπόνους).

Στην ΠΑΕ δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους πως το διπλό deal θα κλείσει επιτυχώς για τον ΠΑΟΚ και μάλιστα μπορεί να είναι θέμα και ωρών η ολοκλήρωση της συμφωνίας. Κάτι που θα ικανοποιήσει αφάνταστα τον κόσμο του Δικεφάλου αλλά κυρίως θα λύσει τα χέρια του Λουτσέσκου στον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά και με ως πρώτο και ξεκάθαρο στόχο στις 25 Ιουλίου, ημέρα όπου ο ΠΑΟΚ θα ρίχνεται στη μάχη του δεύτερου προκριματικού γύρου του CHL, η ομάδα να είναι πανέτοιμη και ισχυρή απέναντι ή στη Βασιλεία ή στον Αγιαξ (η κλήρωση θα γίνει στις 19 Ιουνίου).

Αλλωστε ο ίδιος ο Ρουμάνος τεχνικός έχει δηλώσει πως θέλει στις 20 Ιουνίου, όπου θα γίνει η πρώτη προπόνηση, το ρόστερ να είναι συμπληρωμένο κατά ένα μεγάλο ποσοστό. Και είναι προφανές πως αν στην Τούμπα εκείνη τη μέρα είναι τόσο ο Πούκι όσο και ο Βέρνμπλουμ, ο ΠΑΟΚ θα μπει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη νέα σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...