Το ψάχνει ο Χατζηισαΐας, καλά κρατούν οι «σειρήνες» από το εξωτερικό

Από sdna.gr:Στη μεταγραφική λίστα της Φούλαμ (κυρίως) φαίνεται πως παραμένει το όνομα του Δημήτρη Χατζηισαΐα. Οι διαθέσεις του Έλληνα κεντρικού αμυντικού και ο πάντα "ζεστός" Ατρόμητος.
Πηγή: sdna.gr
Το ψάχνει ο Χατζηισαΐας, καλά κρατούν οι «σειρήνες» από το εξωτερικό

Η σεζόν του δανεισμού στην ομάδα του Περιστερίου ολοκληρώθηκε για τον Δημήτρη Χατζηισαΐα, με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Στην παρούσα φάση όμως, η προοπτική της παραμονής του στις τάξεις του Δικεφάλου, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες με τον τελευταίο λόγο ωστόσο να ανήκει στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το σίγουρο είναι πως ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και να έχει έναν πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα, ωστόσο, αν κάτι τέτοιο δεν φαντάζει εφικτό, τότε θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για το εξωτερικό καθώς επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να αγωνιστεί και εκτός Ελλάδας, με τις Φούλαμ και Χαλ να τον εμπλέκουν σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια ενόψει της νέας σεζόν.

Σε όλα αυτά θα πρέπει να προσθέσει κανείς και την διάθεση του Ατρόμητου, ο οποίος με την σειρά του παρακολουθεί τις εξελίξεις καθώς επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας είναι να τον κρατήσουν και του χρόνου στο δυναμικό τους δεδομένου πως είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την παρουσία τους στο Περιστέρι.

Όπως συμβαίνει και με αρκετές μεταγραφικές υποθέσεις, έτσι και σε αυτήν, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα...

Διαβάστε ακόμη...