Μπούτνικ: «Λιοντάρι ο Χατσερίντι»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας Εβγκέν Μπούτνικ, μιλώντας για την μεταγραφή του Χατσερίντι στον ΠΑΟΚ, το τι θα προσφέρει στον "δικέφαλο", αλλά και το δίδυμο που θα κάνει με τον Βαρέλα.
Πηγή: arenafm.gr
Μπούτνικ: «Λιοντάρι ο Χατσερίντι»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την μεταγραφή του Χατσερίντι και τι παίκτης είναι:

"Είναι πολύ ποιοτικός παίκτης. Είναι από τους καλύτερους αμυντικούς της Ουκρανίας, έχει μεγάλη κλάση."

Για το τι θα προσθέσει στην άμυνα του ΠΑΟΚ:

"Εφόσον κάνει καλή χρονιά, που θα το κάνει, θα δώσει πάρα πολλά. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, παρά το ύψος του είναι αρκετά γρήγορος, ενώ εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός πως χρησιμοποιεί αρκετά καλά και τα δύο πόδια του. Εάν θέλει να προκριθεί στους ομίλους του Champions League, είναι μια μεταγραφή που θα τον βοηθήσει πολύ."

Για το αν θεωρεί πως θα είναι από τους κορυφαίους αμυντικούς του πρωταθλήματος:

"Φυσικά και θα είναι. Όπως ήταν ο Τσιγκρίνσκι πέρσι έτσι και φέτος θα είναι ο Χατσερίντι. Φέτος αυτοί οι δύο θα είναι οι καλύτεροι αμυντικοί της Super League. Ο Χατσερίντι έχει το πλεονέκτημα πως είναι και μικρότερος σε ηλικία, πολύ σημαντικό αυτό."

Για το ποιος είναι καλύτερος από τους δύο:

"Διαφορετικού τύπου παίκτες. Ο ένας έχει μεγαλύτερη εμπειρία ο Τσιγκρίνσκι, καθώς έχει παίξει και σε μεγάλες ομάδες, όπως η Μπαρτσελόνα. Είναι καλύτερος στις μακριές πάσες και έχει έξυπνες τοποθετήσεις. Ο Χατσερίντι έχει πολύ δυνατό κορμί και είναι πιο σκληρός. Είναι οι κορυφαίοι στόπερ της Ουκρανίας."

Για το αν θα κάνει καλό δίδυμο με τον Βαρέλα:

"Εννοείται, είμαι απόλυτα σίγουρος. Ο Χατσερίντι είναι πιο γρήγορος και πιο δυνατός από τον Βαρέλα. Είναι ηγέτης, έχει μεγάλη προσωπικότητα και θα καθοδηγεί τους συμπαίκτες του μέσα στο γήπεδο. Είναι λιοντάρι, θα το διαπιστώσετε αυτό."

 

Διαβάστε ακόμη...