«Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να πάρω το πρωτάθλημα»

Από metrosport.gr: Χαρούμενος για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Εβγέν Χατσερίντι σε συνομιλία με τον συμπατριώτη του Εβέν Μπούτνικ
Πηγή: metrosport.gr
«Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να πάρω το πρωτάθλημα»

Ο Εβέν Μπούτνικ, ο οποίος αγωνίζεται για λογαριασμό της Λαμίας, μίλησε με τον συμπατριώτη του Εβγέν Χατσερίντι και του εκμυστηρεύτηκε την χαρά και την ικανοποίηση που πήρε του για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως υπέγραψε με τον Δικέφαλο, για να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Live Sport ο Ουκρανός αμυντικός δήλωσε στον φίλο του: «Φίλε, πραγματικά είμαι ευτυχισμένος. Έγινε ό,τι ήθελα. Έρχομαι Ελλάδα για να πάρω πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ, θα παίξω ξανά ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο μετά τα προβλήματα που είχα τελευταία και νιώθω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή, ότι έγινε το καλύτερο για εμένα και την καριέρα μου. Μου έλειψε το ποδόσφαιρο και θέλω να πάω πάλι στην κορυφή»

Απ' την άλλη ο Εβέν Μπούτνικ δήλωσε για Χατσερίντι: «Είναι ολοκληρωμένος κεντρικός αμυντικός, που θα διακριθεί με τον ΠΑΟΚ και θα είναι από τους καλύτερους παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παίζει άνετα και με τα δύο πόδια, καλύτερα βέβαια με το δεξί. Είναι γρήγορος, παρά το ύψος του, κάνει αποφασιστικά τάκλιν, συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι, είναι άριστος επαγγελματίας. Έστω και αν είναι υποκειμενική η άποψή μου, επειδή είναι φίλος μου, είναι αλήθεια ότι είναι και πολύ καλό παιδί και αξίζει τα καλύτερα σε τοπ επίπεδο. Μόνο ένα... κακό έχει. Όσες φορές τον αντιμετώπισα στο ουκρανικό πρωτάθλημα, από το 2011 έως το 2016, ποτέ δεν κατάφερα να του βάλω γκολ. Αλλά και πώς να νικήσεις τον Χατσερίντι και να του βάλεις γκολ. Θα το δείτε και εσείς και θα καταλάβετε...».

Διαβάστε ακόμη...