Vadim Shablii...το ματι και το αυτι του Π.Α.Ο.Κ. στην πρώην Σοβιετική Ένωση

Aπό toumbalibre1926.blogspot.com: Με διαβατήριο την εμπιστοσύνη της οικογένειας Σαββίδη,δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Βαντίμ Σαμπλί είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών με τον οποίο έχει φωτογραφηθεί ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ,
Πηγή: toumbalibre1926.blogspot.gr
Vadim Shablii...το ματι και το αυτι του Π.Α.Ο.Κ. στην πρώην Σοβιετική Ένωση

Ιβάν Σαββίδης,με αποτελεσμα ο νεαρός Ουκρανός μεγαλοατζέντης ποδοσφαιριστών, να κάνει χρυσές δουλειές με τον ΠΑΟΚ έχοντας εμπλακεί σε όλες σχεδόν τις μεταγραφές του Δικεφάλου από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Με τον Σλοβάκο τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ Λουμπος Μιχελ συνεργαστηκαν όταν αυτός εργαζόταν ακόμη στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, μαζί με τον πατέρα του Ραζβάν Λουτσέσκου, Μιρτσέα.

Η πόρτα του ΠΑΟΚ άνοιξε για αυτόν με τις μεταγραφές των Μάτος και Σάχοφ, οι οποίοι ανήκουν στο γραφείο του Σαμπλί όπως και άλλοι περίπου 300 ποδοσφαιριστές στην Ουκρανία και την Ευρώπη!

Στη συνέχεια είχε εμπλοκή, ως διαμεσολαβητής, στις μεταγραφές του Μάρσιο Αζεβέδο αλλά και του Εβγέν Χατσερίντι, χωρίς οι δύο ποδοσφαιριστές να ανήκουν στη δική του μανατζερική στέγη.

Παρόλα αυτα δεν του εκατσαν οι περιπτωσεις του Ντένις Μπόικο(Ουκρανός τερματοφύλακας που τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους βρισκόταν διαρκώς μέσω δημοσιευμάτων στο προσκήνιο του ΠΑΟΚ), αλλά και πρόσφατα τον Ντάριο Σρνα.

Ο Σαμπλί ήταν παρών στις διαπραγματεύσεις με τον Κροάτη αμυντικό, που δεν κατέληξαν τελικά σε μεταγραφή.

Διαβάστε ακόμη...