Ζουρνατζίδης για διαιτησία και την σειρά με Προμηθέα

Από thessports.gr: Στον Arena fm μίλησε ο Τέλης Ζουρνατζίδης ο οποίος αναφέρθηκε στην νίκη του ΠΑΟΚ επί του Προμηθέα Πάτρας, ενώ αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που πραγματοποίησαν οι Πατρινοί.
Πηγή: thessports.gr
Ζουρνατζίδης για διαιτησία και την σειρά με Προμηθέα

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν μία πολύ καλή νίκη κόντρα στον Προμηθέα. Εδώ που φτάσαμε όλη τη χρονιά, για αυτό παλεύουμε σε αυτή τη σειρά των αγώνων για να διεκδικήσουμε αυτή τη θέση, την τρίτη. Δυστυχώς σαν φιλοσοφία δεν δίνει κάτι, δεν είναι κάτι φοβερό αλλά ως ρεαλιστικό είναι ότι καλύτερο μπορούμε να πάρουμε. Άρα εμείς σαν στόχο που είχαμε βάλει την τετράδα, κάτι καλύτερο από πέρσι, να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και αφού το καταφέραμε αυτό, όσον αφορά το πρωτάθλημα η χρονιά είναι επιτυχημένη. Τώρα να κάνουμε ακόμη μία υπέρβαση και να καταλάβουμε την τρίτη θέση».

Η ομάδα έδειξε ότι είναι βελτιωμένη και έχει σταθεροποιηθεί: «Θα συμφωνήσω εν μέρει, αυτή είναι η εικόνα μας από το Φεβρουάριο και μετά, απλώς στο συγκεκριμένο παιχνίδι βγάζοντας όλη την επιθυμία τους τα παιδιά να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι νομίζω ότι ήμασταν λίγο παραπάνω νευρικοί και αυτό το αποδίδω στην παραπάνω επιθυμία που είχαν τα παιδιά. Αν το είχαμε αντιμετωπίσει όπως ένα παιχνίδι της κανονικής σεζόν θα είχαμε κερδίσει πιο εύκολα».

Για το δεύτερο παιχνίδι με τον Προμηθέα, την Τετάρτη στις 18.30: «Δεν έχει τελειώσει και σε αυτές τις σειρές το άγχος το έχει αυτός που παίζει στην έδρα του, ξέρεις ότι έχεις ένα πλεονέκτημα έδρας, δεν το είχαμε και το αποκτήσαμε και πρέπει να είμαστε ήρεμοι και αποφασισμένοι για να μην το χάσουμε. Αυτός που παίζει στην έδρα του έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη και το άγχος. Οι προπονητές το διαχειρίζονται καλά αλλά και εμείς δίνουμε την ηρεμία στην ομάδα, μέχρι το δεύτερο παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη».

Για την παρουσία κόσμου στο γήπεδο: «Θα είναι πολύ ωραία μέρα και ώρα, νομίζω ότι θα έχουμε κόσμο, το λαμβάνουμε από τα μηνύματα ικανοποίησης που λαμβάνουμε για την ομάδα. Οι παίκτες να ανταμειφθούν για αυτό που έχουν καταφέρει φέτος».

Για τα παράπονα που εξέφρασε ο Προμηθέας: «Εξελίσσεται μία κατάσταση με καταγγελίες στο ελληνικό μπάσκετ, στις οποίες εμπλέκεται και ο Προμηθέας. Εμείς λοιπόν προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο διακριτικοί γίνεται, βάζοντας προτεραιότητα το καλό του ίδιου του αθλήματος και όχι μόνο της δικής μας ομάδας. Έχουμε κρατήσει χαμηλούς τόνους, δεν έχουμε βγάλει καμία ανακοίνωση, δεν έχουμε προσπαθήσει να εκμεταλλευθούμε όλο αυτόν τον ντόρο που γίνεται για την ομάδα του Προμηθέα και του ιδιοκτήτη της.

Να μην βρεθούμε τώρα στην άλλη πλευρά, σε ένα παιχνίδι που πριν τη λήξη οι βολές ήταν 32-15, μην τρελαθούμε δηλαδή τώρα, άκουσα και κάποιες δηλώσεις από πλευράς του Προμηθέα και νομίζω ότι πρέπει να κρατάμε το μέτρο της λογικής και της ηθικής. Εμείς κρατάμε διακριτική στάση, υπάρχουν διαδικασίες, άνθρωποι που ελέγχουν όλους τους μηχανισμούς εκεί όπου μπορούν να δικαιωθούν και οι καταγγελλόμενοι και οι καταγγέλλοντες και αυτό θα πρέπει να γίνει με ήρεμη και ψύχραιμη κατάσταση. Να προστατέψουμε το προϊόν μας και να μη ρίχνουμε λάδι στη φωτιά. Να κάνουν αυτοί που πρέπει τη δουλειά τους και να ρίξουν φως. Καλό είναι να μη μιλάμε για διαιτητές σε αυτή την κατάσταση».

Διαβάστε ακόμη...