Πρίγιοβιτς: «Δεν υπήρχε άλλη επιλογή, η καρδιά μου ήθελε να αγωνιστώ για την Σερβία»

Από sdna: Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ετοιμάζεται για την συμμετοχή του με την Εθνική Σερβίας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα της Ρωσίας, με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, να μιλάει για το όνειρο της συμμετοχής στο Mundial.
Πηγή: sdna.gr
Πρίγιοβιτς: «Δεν υπήρχε άλλη επιλογή, η καρδιά μου ήθελε να αγωνιστώ για την Σερβία»

 Ο 28χρονος επιθετικός παράλληλα αναφέρθηκε, στην ιδιαίτερη, για τον ίδιο, αναμέτρηση με την Εθνική Ελβετίας, αλλά και την επιλογή του να αγωνιστεί με την φανέλα της Εθνικής Σερβίας...

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ:

Για τον ανταγωνισμό με τους άλλους επιθετικούς της Σερβίας: «Γενικά είμαι σε καλή κατάσταση και μπορώ να αποδώσω με την ίδια ενέργεια και στο Mundial. Αυτό που με εκπλήσσει είναι ότι και οι άλλοι δύο επιθετικοί είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Η ένταση στην προπόνηση είναι μεγάλη, έτσι θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ματς με την Κόστα Ρίκα».

Για το αν νιώθει πίεση ενόψει του Mundial: «Η πίεση πάντα υπάρχει όταν πρέπει να παίξεις σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Σερβία, ξέρουμε πως να διαχειριστούμε την πίεση. Οι απαιτήσεις των συμπατριωτών μας είναι μεγάλες και το γνωρίζουμε αυτό, έτσι δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στον τρόπο που παίζουμε».

Για την επιλογή του να αγωνιστεί στην Εθνική Σερβίας: «Η επιλογή μου ήταν ξεκάθαρη από την πρώτη στιγμή. Για εμένα, δεν υπήρχε άλλη επιλογή, η καρδιά μου ήθελε να αγωνιστώ για την Σερβία. Είμαι χαρούμενος για αυτή την επιλογή. Εκπλήρωσα το όνειρο μου να αγωνιστώ με την Εθνική Σερβίας».

Για τις... προκλήσεις που δέχεται από τους παίκτες της Εθνικής Ελβετίας: «Ειλικρινά δεν έχω κάποια συγκεκριμένη απάντηση, για τις προκλήσεις ορισμένων παικτών της Ελβετίας. Δεν υπάρχει κανένας παίκτης που να έχει μεγαλύτερο κίνητρο από μένα για αυτόν τον αγώνα και αυτό θα το δουν στο γήπεδο».

Διαβάστε ακόμη...