«Αυτό κάνω σε όλη μου την καριέρα»

Από paok24.com: Ο Φιλ Γκος και πάλι ήταν από τους πιο σημαντικούς παίκτες για τον ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Προμηθέα και στο τέλος του αγώνα μίλησε για την εμφάνισή του, αλλά φυσικά και το άμεσο μέλλον.
Πηγή: paok24.com
«Αυτό κάνω σε όλη μου την καριέρα»

Όπως είπε κάποτε και ο Μάριο Μπαλοτέλι ο ταχυδρόμος δεν πανηγυρίζει όταν πάει το γράμμα στον προορισμό του. Έτσι και ο Φιλ Γκος ξέρει ότι η δουλειά του είναι να παίρνει και να βάζει τα μεγάλα σουτ. Πέραν την συγκεκριμένης δήλωσης, ο Αμερικανός γκαρντ που άλλαξε το φετινό ΠΑΟΚ, μίλησε για την ομάδα του Προμηθέα, τον στόχο της φετινής σεζόν, αλλά και τα σχέδια του για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φιλ Γκος:

Για το δικό του μεγάλο σουτ και τον αντίπαλο:

"Πήρα ότι μου έδωσε η άμυνα. Οι αντίπαλοι έμειναν στο παιχνίδι και δεν το παράτησαν. Αυτό κάνω σε όλη την καριέρα μου. Βάζω μεγάλα σουτ σε κρίσιμες στιγμές.

Για τη συνέχεια της σειράς:

"Η δουλειά δεν τελείωσε. Πρέπει να κερδίσουμε δύο ακόμα παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε εκτός έδρας. Πρέπει να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη και να κάνουμε τη δουλειά μας. Πάμε πάντα κοιτώντας το επόμενο παιχνίδι. Θα ήθελα και μια νίκη με τον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ τώρα. Δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν, κανείς δεν το περίμενε ότι θα ήμασταν εδώ. Μείναμε ενωμένοι και θέλουμε την τρίτη θέση για την οικογένεια του ΠΑΟΚ."

Για τα σχέδια του την επόμενη σεζόν:

"Δεν έχω πλάνα τώρα. Δεν έχει να κάνει με μένα. Εχει να κάνει με την ομάδα, τον ατζέντη μου. Αν είχα την ευκαιρία θα μιλούσα με την οικογένεια και τον ατζέντη μου και θα έπαιρνα την απόφαση μου το καλοκαίρι. Τώρα, δεν είναι ώρα για αυτό."

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...