"Σήμερα νομίζω ότι αξίζαμε εμείς τη νίκη"

Οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου στην κάμερα της ΕΡΤ1, μετά το διπλό της ομάδας μπάσκετ επί του Προμηθέα στην Πάτρα ... 
Πηγή: ert1
"Σήμερα νομίζω ότι αξίζαμε εμείς τη νίκη"

Για το παιχνίδι: "Η πραγματικότητα είναι ότι ελέγξαμε το παιχνίδι από το ξεκίνημά του και για τη μεγαλύτερη διάρκεια. Δεν ήταν εύκολο σε αυτό το σημείο της σεζόν, να παίζεις για 40 λεπτά με την ίδια συγκέντρωση, υπήρχε και αντίδραση του Προμηθέα που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και ειδικά στο γήπεδό της, κάτι που απέδειξε και σήμερα. Στο τέλος, καταφέραμε και πήραμε μια σημαντική νίκη, κάναμε το 1-0 και προχωράμε για να πάρουμε την τρίτη θέση".

Για την στρατηγική του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι, ανέφερε: "Αναγκαστήκαμε να προσαρμοστούμε σχετικά γρήγορα στο χαμηλό σχήμα του Προμηθέα, στα πάρα πολλά σουτ τριών πόντων. Έπαιξε με τον Φαγέ στο πέντε και τον Λίποβι στο τέσσερα. Βρήκαμε λύσεις ειδικά με το Μαργαρίτη κοντά στο καλάθι να παίρνει τις αλλαγές. Οι περιφερειακοί παίκτες μας, ο Γκος, ο Ζάρας και το ώριμο και πολύ καλό παιχνίδι του Κατσίβελη, μας έδωσαν τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι".

Για την αξία της νίκης: "Για μας είναι απλά το 1-0, χρειάζεται τρεις νίκες, ο Προμηθέας έχει αποδείξει σε όλο το πρωτάθλημα την ποιότητά του, μας έχει κερδίσει καθαρά δύο φορές και στο γήπεδό μας και εδώ, σήμερα όμως νομίζω ότι αξίζαμε εμείς τη νίκη".

Για την απουσία του Χαραλαμπόπουλου: "Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει δώσει πάρα πολύ μεγάλο χώρο στον Έλληνα παίκτη. Έχουμε παιδιά, με φιλοδοξία και με μεγάλες προσδοκίες γενικότερα για το ελληνικό μπάσκετ. Δε μπορεί ο ΠΑΟΚ να σταθεί εμπόδιο σε ένα πολύ σημαντικό γεγονός για τον Βασίλη. Το συζητήσαμε, η σειρά θα είναι μεγάλη. Ελπίζω να πάει καλά κι εμείς τον περιμένουμε να επιστρέψει και να μας βοηθήσει στη συνέχεια".

Για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη και το μέλλον του: "Κοιτάξτε εμείς έχουμε σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Βαγγέλη. Είναι ο αρχηγός της ομάδας και είναι πάρα πολλά χρόνια σε αυτήν. Η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Η πρόθεση μας είναι ξεκάθαρη. Θέλω να πιστεύω ότι ο αρχηγός μας θα είναι και του χρόνου στην ομάδα να μας βοηθήσει στη νέα μας προσπάθεια, αλλά θα περιμένουμε να τελειώσει η σειρά".

Για την άποψή του ότι ο πρώην συνεργάτης του στην Εθνική ομάδα (Λημνιάτης), θα αναλάβει τον Κολοσσό, δήλωσε: "Θα τον έχω πελάτη τα επόμενα χρόνια, θα τον κερδίζω μέσα έξω. Μακάρι να πάρει την ευκαιρία, είναι ένα εξαιρετικό παιδί,  ένας προπονητής ο  οποίος έχει ασχοληθεί από τις μικρές ηλικίες και έχει υπάρξει συνεργάτης με πάρα πολύ καλούς προπονητές. Μακάρι να πάρει την ευκαιρία, έχει πάρα πολλά πράγματα να δώσει. Ο Κολοσσός είναι ένα πολύ καλά οργανωμένο σωματείο, του αξίζει η ευκαιρία" 

Διαβάστε ακόμη...