«Ζει για τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν»

Από thessports.gr: Για τις πρώτες του εμπειρίες από την Θεσσαλονίκη, το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Μάρκο Μιχόγιεβιτς, σε εφημερίδα της πατρίδας του.
Πηγή: thessports.gr
«Ζει για τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν»

Ο Βόσνιος στόπερ ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Μου πήρε λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ στη νέα μου ομάδα. Ειλικρινά ήταν δύσκολο για μένα στην αρχή, αλλά πλέον όλα είναι εντάξει. Υπάρχουν μεγαλύτερες επενδύσεις στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και οι υποδομές είναι ασύγκριτα καλύτερες από τις δικές μας στη Βοσνία. Εμείς έχουμε ταλέντα και καλούς παίκτες στη χώρα μας, αλλά τα γήπεδα δε βοηθούν στην καλύτερη ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μας».

Το βοσνιακό άρθρο σημειώνει ότι ο ΠΑΟΚ πάλεψε για το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, αλλά τελικά έχασε τον τίτλο μετά από ένα ματς στο οποίο ο πρόεδρός του, ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε στο γήπεδο  και αφαιρέθηκαν έξι βαθμοί.

Τι είπε ο Μιχόγεβιτς για τον Σαββίδη; «Για να είμαι ειλικρινής ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας καλός άνθρωπος. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που παρουσίασαν πολλά ΜΜΕ. Ζει για τον ΠΑΟΚ και προσδοκά να κατακτήσει η ομάδα ένα πρωτάθλημα μετά από πολλά χρόνια».

Για την επόμενη χρονιά ο Μιχόγεβιτς προσδοκά να μπει περισσότερο στην ομάδα του ΠΑΟΚ: «Ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός μέσα στον ΠΑΟΚ αλλά δε φοβάμαι. Θα δουλέψω όπως πάντα και θα προσπαθήσω να κερδίσω όσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής μπορώ. Έτσι θα μπορέσω να δείξω τι αξίζω και στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Βοσνίας τον Ρόμπερτ Προσινέτσκι».

Ο Βόσνιος αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν έκρυψε ότι συνεχίζει να παρακολουθεί την πορεία της πρώην ομάδας του, το Σαράγεβο. «Η προηγούμενη σεζόν για το Σεράγεβο ήταν ταραγμένη. Όπως λένε, αυτή η ομάδα δεν είναι η ίδια με τους οπαδούς και χωρίς αυτούς. Οι… «Ορδές του κακού» είναι οι καλύτεροι οπαδοί της χώρας και θα ήθελα να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό δίπλα στην ομάδα για να κάνουν την ατμόσφαιρα που μόνο αυτοί ξέρουν να κάνουν. Ελπίζω ότι το Σεράγεβο θα είναι καλά προετοιμασμένο στην επόμενη σεζόν και θα έχει καλά αποτελέσματα»

Κλείνοντας ο Μιχόγεβιτς αναφέρθηκε και στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: «Είναι ένας υπέροχος τύπος. Πέρασε πολύ χρόνο μαζί του και με βοήθησε πολύ από τότε που ήρθα στον ΠΑΟΚ»

 

Διαβάστε ακόμη...