20 χρόνια λειτουργίας της Πισίνας του ΠΑΟΚ!

Την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 και ώρα 19.30 στην Πισίνα κάτω από τη Θύρα 5 του Γηπέδου της Τούμπας, θα πραγματοποιηθεί γιορτή για τα 20 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας της.
Πηγή: acpaok.gr
20 χρόνια λειτουργίας της Πισίνας του ΠΑΟΚ!

Η Πισίνα Εκμάθησης Κολύμβησης της Τούμπας ιδρύθηκε το 1998, επί προεδρείας Αθανάσιου Κατσαρή με Γενικό Γραμματέα τον αείμνηστο Γεώργιο Κασιμάτη, με σκοπό να προσφέρει μία σειρά παρεχόμενων υπηρεσιών αντάξιων ενός μεγάλου ευρωπαϊκού αθλητικού Συλλόγου, όπως ο Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Σε αυτά τα 20 χρόνια, πάνω από 10.000 παιδιά έκαναν την πρώτη τους επαφή με το Δικέφαλο, καθώς και με τον υγρό στίβο, καθιστώντας την Πισίνα Εκμάθησης μία σημαντική αθλητική κυψέλη, τόσο για την περιοχή της Τούμπας, όσο και γενικότερα της Θεσσαλονίκης.

Στις μέρες μας, η πισίνα λειτουργεί υπό την εποπτεία του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Δημήτρη Χατζηγεωργίου, ενώ στελεχώνεται από πλήθος αξιόλογων προπονητών, οι οποίοι διδάσκουν τα μυστικά της κολύμβησης, αλλά παράλληλα διαπαιδαγωγούν τα μικρά δελφίνια μας.

Η Ακαδημία Κολύμβησης του ΠΑΟΚ αποτελεί την πιο οργανωμένη Ακαδημία στη Β. Ελλάδα.

Στην Πισίνα Εκμάθησης της Τούμπας λειτουργούν τμήματα Εκμάθησης Κολύμβησης,Αqua Aerobic Γυναικών, και Baby-Swimming, το οποίο δημιουργήθηκε και υλοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2001 από τον Σύλλογό μας.

Σχετικά με την εορτή των 20 χρόνων, ο Υπεύθυνος της Πισίνας Εκμάθησης κ. Αθανάσιος Χατζηγεωργίου δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος για τα 20 Χρόνια της Πισίνας του ΠΑΟΚ. Απευθύνω κάλεσμα προς τους ΠΑΟΚτσήδες αλλά και όλους τους Θεσσαλονικέις να τιμήσουν με την παρουσία τους την Επετειακή Γιορτή μας την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 το απόγευμα. Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρό μας κ. Αθανάσιο Κατσαρή και όλο το Δ.Σ. για την έμπρακτη και σταθερή στήριξη της Πισίνας και της Ακαδημίας μας. Ελπίζω και εύχομαι η Πισίνα μας να υπάρχει για πολλά χρόνια ακόμη με μεγάλη κοινωνική προσφορά στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή.»

Διαβάστε ακόμη...