Ματιές και στον Αραούχο

Από novasports.gr: Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει εντάξει το όνομα του Σέρχιο Αραούχο στη μετεγγραφική του λίστα, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και δεν αποκλείεται να έχει επαφές με τη Λας Πάλμας, το προσεχές χρονικό διάστημα.
Πηγή: novasports.gr
Ματιές και στον Αραούχο

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει εντάξει το όνομα του Σέρχιο Αραούχο στη μετεγγραφική του λίστα, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και δεν αποκλείεται να έχει επαφές με τη Λας Πάλμας, το προσεχές χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αργεντινός επιθετικός αρέσει στους ιθύνοντες του «Δικέφαλου» του Βορρά, οι οποίοι θεωρούν πως θα χρειαστεί λίγο χρόνο προσαρμογής στην Τούμπα, καθώς γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, από την έως τώρα θητεία του στην ΑΕΚ.

Ο έμπειρος επιθετικός περιμένει την οριστική απόφαση της Λας Πάλμας, για το αν θα παραμείνει στο ρόστερ της ή αν τελικά θα αποχωρήσει, με τον ίδιο να επιθυμεί την επιστροφή του στην Ελλάδα, για λογαριασμό της ΑΕΚ, η οποία παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του και σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, θα ενημερωθεί για τις οικονομικές απαιτήσεις των Ισπανών και δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση του παίκτη.

Τέλος, τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο απόκτησης του Αραούχο, καθώς θεωρεί πως μπορεί να συνυπάρξει με τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης του «Δικέφαλου» του Βορρά.

Μέχρι στιγμής, ο ΠΑΟΚ δεν έχει επιβεβαιώσει τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα του Τύπου.

Διαβάστε ακόμη...