«Ασπρόμαυρη» η παραλία Θεσσαλονίκης! (pics)

Από paok24: Το παρελθόν, το παρόν, αλλά και το... μέλλον του ΠΑΟΚ έχει συγκεντρωθεί στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στην παραλία Θεσσαλονίκης.
Πηγή: paok24.com
«Ασπρόμαυρη» η παραλία Θεσσαλονίκης! (pics)

Η μεγάλη γιορτή της Θεσσαλονίκης, το Φεστιβάλ Βιβλίου, άνοιξε τις πύλες του στην παραλία της πόλης και έχει ξεκάθαρα... ασπρόμαυρο χρώμα!

Στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου παρουσιάζεται το βιβλίο του Σωκράτη Εδίρνελη, "Το κλεμμένο Πρωτάθλημα - Νάτοι Νάτοι οι Πρωταθλητές", με το παρών να δίνουν παλιές μεγάλες δόξες του ΠΑΟΚ, όπως οι Γιώργος Κούδας, Χρήστος Τερζανίδης, Φιλώτας Πέλλιος ( πρόεδρος Βετεράνων ΠΑΟΚ)
και Γιώργος Τουρσουνίδης που θα απευθύνουν χαιρετισμούς.

Μετά την παρουσίαση του βιβλίου θα δοθούν τιμητικές πλακέτες σε πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας της δεκαετίας του '50.

Στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου βρίσκεται ο Φάνης με το... σήμα κατατεθέν του τη μεγάλη "ασπρόμαυρη" σημαία με τον Δικέφαλο, πολλά μικρά παιδιά που φωτογραφίζονται και ζητούν αυτόγραφα από τους παλαίμαχους παίκτες του ΠΑΟΚ, καθώς και απλός κόσμος που συνδυάζει τη βόλτα του στην παραλία της Θεσσαλονίκης με μία επίσκεψη στο Φεστιβάλ Βιβλίου.

Υπό τους ήχους ποντιακών τραγουδιών, την εκδήλωση συντονίζει η Στελίνα Μαργαριτίδου, ενώ ομιλητής στη βιβλιοπαρουσίαση είναι ο Άκης Σακισλόγλου.

Από μία τέτοια "ασπρόμαυρη" βραδιά δε θα μπορούσε να λείψει και ο πιο πιστός φίλος του ΠΑΟΚ, ο Γιαννάκης.

Διαβάστε ακόμη...