Η ιστορία του ΠΑΟΚ στους μικρούς τελικούς (infographic)

Από paokbc.gr: Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται αύριο στην μάχη των μικρών τελικών των playoffs της STOIXIMAN.GR Basket League για 9η φορά στην ιστορία του, αντιμετωπίζοντας τον Προμηθέα Πάτρας.
Πηγή: paokbc.gr
Η ιστορία του ΠΑΟΚ στους μικρούς τελικούς (infographic)

Η παράδοση του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια κατάταξης για την 3η θέση είναι θετική, καθώς από τις 8 σειρές μικρών τελικών που έχει παίξει στο παρελθόν ο ΠΑΟΚ έχει αναδειχθεί νικητής στις 6, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι έχει κερδίσει τις 5 τελευταίες σειρές στις οποίες έχει αγωνιστεί.

Οι ομάδες με τις οποίες ο ΠΑΟΚ έχει κοντραριστεί τις περισσότερες φορές σε μικρούς τελικούς είναι ο Πανιώνιος και ο Άρης (από 3 φορές), ενώ από μία φορά έχει αναμετρηθεί με τον Ηρακλή και το Περιστέρι.

Στις 3 από τις προηγούμενες 8 φορές που έχει βρεθεί ο ΠΑΟΚ στους μικρούς τελικούς δεν είχε το πλεονέκτημα έδρας, όπως συμβαίνει και στην φετινή σειρά με τον Προμηθέα Πάτρας. Από αυτές έχει πάρει την πρόκριση στις 2 (κόντρα στο Περιστέρι τη σεζόν 1996-1997 και κόντρα στον Πανιώνιο τη σεζόν 2013-2014).

Στο παρακάτω διαδραστικό σχεδιάγραμμα μπορείτε να δείτε όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στους μικρούς τελικούς, αλλά και τα στατιστικά του, όσον αφορά τις προκρίσεις και τις νίκες...

Δείτε τα στατιστικά ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...