«Να καταλάβουν πως δεν μπορούν να σταματήσουν τον ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr: O παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ τόνισε πως ο Δικέφαλος θα πρέπει να χτυπήσει το κατεστημένο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πηγή: metrosport.gr
«Να καταλάβουν πως δεν μπορούν να σταματήσουν τον ΠΑΟΚ»

Ο Γιάννης Γκιτσιούδης μίλησε για το μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ, για τη νέα χρονιά, αλλά και για την οικονομική στήριξη του Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά:

Για την απόκτηση του Χατσερίντι: Πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή επιλογή. Θέλαμε καιρό το συγκεκριμένο παίκτη και είναι πολύ καλό που μπορέσαμε να τον πάρουμε. Είναι ένας χαρισματικός παίκτης που μπορεί να προσφέρει πολλά, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση

Για το δίδυμο Βαρέλα και Χατσερίντι: Δεν μπορείς να ξέρεις ποιο θα είναι το βασικό δίδυμο των κεντρικών αμυντικών. Κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά μπορεί να αλλάξει αυτό το δίδυμο. Νομίζω ωστόσο πως είμαστε καλυμμένοι στα σέντερ μπακ με τους υπάρχοντες παίκτες.

Για την συνεισφορά του Χατσερίντι στο επιθετικό κομμάτι: Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο η ανάπτυξη της ομάδας πρέπει να ξεκινάει από την πίσω γραμμή. Οι κεντρικοί αμυντικοί πρέπει να είναι καλοί χειριστές της μπάλας, αλλά θα πρέπει να είναι καλοί και στο ξεμαρκάρισμα ώστε να βοηθάνε τους τερματοφύλακές τους. Επίσης στα δικά μας κόρνερ θα πρέπει να μπορούν να βοηθήσουν επιθετικά, σκοράροντας κάποια γκολ. Πιστεύω αυτά μπορούν να τα κάνει και ο Βαρέλα αλλά και ο Χατσερίντι.

Για την επόμενη θέση που θα πρέπει να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ: Ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά θα πρέπει να το αποκτάς. Οτιδήποτε καλό, είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Φυσικά ο προπονητής είναι αυτός που ξέρει καλύτερα και θα πρέπει να αποφασίσει. Στην άμυνα είμαστε καλά και ίσως χρειαζόμαστε ακόμα έναν επιθετικό. Υπάρχει όμως το επιτελείο που θα αποφασίσει για τις μεταγραφές.

Για την άποψη πως ο ΠΑΟΚ είναι μία γεμάτη ομάδα: Όντως ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς παίκτες και δε χρειάζεται πολλές μεταγραφές, αλλά εγώ είμαι της άποψης ότι θα πρέπει να υπάρχει σε κάθε θέση ένας ισάξιος παίκτης πίσω από τον κάθε βασικό. Η αλήθεια είναι πως φέτος παίξαμε φανταστικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν υπήρχε ο Ολυμπιακός, αλλά ούτε και ο Παναθηναϊκός. Φέτος δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστούν αυτές οι δύο ομάδες, αλλά πιστεύω ότι και πάλι θα είμαστε η καλύτερη ομάδα.

Για την οικονομική συνεισφορά του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ: Σε κάθε περίπτωση, η οικονομική συνεισφορά του κ. Σαββίδη είναι εντυπωσιακή. Αυτό το πράγμα που συμβαίνει στον ΠΑΟΚ το ζηλεύουν όλοι. Είναι πολύ δύσκολο στην Ελλάδα της κρίσης να υπάρχει μία ομάδα που δεν χρωστάει σε κανένα, κάνει μεταγραφές, πληρώνει τους πάντες και κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία. Μακάρι να συνεχίσει έτσι ο κ. Σαββίδης, χωρίς να τον απογοητεύσει το ελληνικό κράτος. Πιστεύω πως θα συνεχίσουμε το ίδιο καλά, αρκεί να μπορέσουμε να χτυπήσουμε το παρακύκλωμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΟΚ φέτος τους μπήκε στο μάτι. Θα πρέπει να ξεπερνάμε τις τρικλοποδιές που μας βάζουνε και να συνεχίζουμε παρακάτω. Θα πρέπει να καταλάβουν πως δεν μπορούν να μας σταματήσουν.

Διαβάστε ακόμη...