Ο... άλλος, Εβγέν Χατσερίδης

Από paok24.com: Εικόνα από τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Χατσερίδη έχουμε από τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Ντιναμό, τόσο σε εγχώριες διοργανώσεις, όσο και κόντρα σε μεγάλους ευρωπαϊκούς αντιπάλους, ωστόσο αρκετό ενδιαφέρον έχει και η... άλλη όψη του υψηλόσωμου άσου.
Πηγή: paok24.com
Ο... άλλος, Εβγέν Χατσερίδης

Μικρός, ο Χατσερίδης δήλωνε οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ αν τώρα με ύψος 1.98... τρομάζει, μικρός δεν είχε την ίδια εικόνα και μάλιστα αρχικά ακολούθησε το δρόμο του μπάσκετ, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Χαρακτηριστικό είναι ότι μέχρι τα 16-17 δεν ήταν καν ψηλός!

Όσο για τον μεγαλύτερο υποστηρικτή του; Όπως σημειώνει κι ο ίδιος, μεγαλύτερη φαν του είναι η γιαγιά του, η οποία συλλέγει ένα ένα όλα τα άρθρα για τον αγαπημένο της, Εβγέν.

Μετά τη γέννηση των παιδιών του, ο Χατσερίδης "χτύπησε" δύο τατουάζ στο αριστερό του χέρι με τα ονόματα τους και την ημερομηνία γέννησης τους, με την κόρη του να παίρνει το όνομα Εύα και τον γιο του, το όνομα Ντανιέλ.

Η γυναίκα του, Βικτόρια, έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους πριν από ένα ντέρμπι της Ντιναμό με την Σαχτάρ Ντόνετσκ τρία χρόνια πριν, με τον Χατσερίδη να δηλώνει... χαζομπαμπάς από τότε, ποζάροντας σε κάθε ευκαιρία με ένα μεγάλο χαμόγελο μαζί με την οικογένεια του.

Διαβάστε ακόμη...