«Έμπειρος ο Χατσερίντι, πρέπει να προχωρήσει και σε άλλη λύση ο ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr: Πολύ καλή κίνηση αλλά με κινδύνους χαρακτήρισε τη μεταγραφή του Εβγέν Χατσερίντι στον ΠΑΟΚ ο Σάκης Τσιώλης μιλώντας στο Metropolis 95.5.
Πηγή: metrosport.gr
«Έμπειρος ο Χατσερίντι, πρέπει να προχωρήσει και σε άλλη λύση ο ΠΑΟΚ»

Ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε ότι ο Ουκρανός αμυντικός είναι έμπειρος και μπορεί να δώσει λύσεις στο Δικέφαλο αλλά μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας και όταν ο αντίπαλος επιθετικός είναι γρήγορος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Χατσερίντι: «Είναι έμπειρος. Δεν μπορεί να σταθεί μόνο σε αυτούς ο ΠΑΟΚ, θα πρέπει να υπάρχει και μια εναλλακτική. Γιατί για παράδειγμα εάν πάει να παίξει στα Γιάννενα με τον Κόντε που είναι γρήγορος θα υπάρχει πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ θα βγει μπροστά και σίγουρα θα δημιουργηθούν κενά πίσω από την πλάτη τους. Τι θα γίνει τότε; Όσο έμπειρος και να είσαι θα έχεις προβλήματα. Άρα πρέπει να προχωρήσει και σε μια ακόμη λύση. Επίσης με τον παίκτη που έρχεται πίσω από το φορ. Και με αυτόν θα υπάρχουν προβλήματα. Βέβαια, τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα στα ευρωπαϊκά».

Συνέχισε: «Για να είμαστε έγκυροι θα πρέπει να ακούσουμε και το σκεπτικό του κόουτς. Κάτι σκέφτηκε και τον πήρε».

Για το ποσό που δόθηκε για τον Χατσερίντι: «Μου κάνει εντύπωση γιατί τα βαριά χαρτιά είναι σε άλλες θέσεις. Θα μπορούσε να καλυφθεί και με Έλληνα παίκτη».

Για το ποιος Έλληνας θα μπορούσε να αποκτηθεί αντί του Χατζηισαϊα: «Πρέπει να δούμε τι χαρακτηριστικά θέλει ο κόουτς. Δε μπορώ να σας πω έτσι».

Για το εάν μπορούσε ο Χατζηισαϊας να καλύψει τη θέση: «Ναι, έχει πάρει παιχνίδια και έχει αποκτήσει εμπειρία. Αξίζει να πάρει ευκαιρίες».

Ακούστε όσα είπε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...