Με παλαίμαχους του ΠΑΟΚ και βραβεύσεις η παρουσίαση του βιβλίου «Το κλεμμένο πρωτάθλημα»

Από paok24.com: Το βράδυ της Παρασκευής 1 Ιουνίου στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στο πλαίσιο της έναρξης του Φεστιβάλ βιβλίου.
Πηγή: paok24.com
Με παλαίμαχους του ΠΑΟΚ και βραβεύσεις η παρουσίαση του βιβλίου «Το κλεμμένο πρωτάθλημα»

Όλος ο λαός του ΠΑΟΚ είναι καλεσμένος στη παρουσίαση του βιβλίου "Το κλεμμένο Πρωτάθλημα - Νάτοι Νάτοι οι Πρωταθλητές" που είναι γραμμένο από τον Σωκράτη Εδίρνελη την Παρασκευή 1 Ιουνίου στο άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου στην έναρξη του Φεστιβάλ βιβλίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Ώρα 20:30

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης θα υπάρξουν παραδοσιακοί χοροί από τον πολιτιστικό σύλλογο Στίβου, «Άγιος Γεώργιος» (ποντιακοί παραδοσιακοί χοροί), (χοροδιδάσκαλός τους, Φουλίδης Γιάννης).

Ώρα 21:00

Παρουσίαση βιβλίου του συγγραφέα Σωκράτη Εδίρνελη με τίτλο: «Το κλεμμένο πρωτάθλημα» και υπότιτλο «Νάτοι Νάτοι οι πρωταθλητές» που αφορά την ομάδα του ΠΑΟΚ και εκδόθηκε από τις εκδόσεις Αλδέ.

-Συντονίστρια εκδήλωσης: Στελίνα Μαργαριτίδου-Δημοσιογράφος
-Ομιλητής: Άκης Σακισλόγλου, δημοσιογράφος

-Χαιρετισμοί:

Γιώργος Κούδας
Χρήστος Τερζανίδης
Φιλώτας Πέλλιος ( πρόεδρος Βετεράνων ΠΑΟΚ)
Γιώργος Τουρσουνίδης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθούν τιμητικές πλακέτες σε πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας της δεκαετίας του '50, συγκεκριμένα στους:

1) Λάμπης Κουϊρουκίδης
2) Λάκης Πρόγιος
3)Γιώργος Χασιώτης
4)Νότης Τσίντογλου
5)Λέανδρος Συμεωνίδης
6) Δημήτρης Μουσελεμίδης
7) Αχιλλέας Σαββίδης
8) Παναγιώτης Σιδηρόπουλος

Ώρα 22:00

Μετά την λήξη της βιβλιοπαρουσίασης θα υπάρχουν παραδοσιακοί χοροί από την χορευτική ομάδα παρουσίασης Μακεδονίας. (χοροδιδάσκαλός τους: Δαγκλή Μαρία).

-Η εκδήλωση θα κλείσει με την μουσική του dj Papa Lunàtico που θα παίξει μουσική και τραγούδια του ΠΑΟΚ ενώ ο συγγραφέας θα υπογράφει το βιβλίο.

Διαβάστε ακόμη...