«O ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και τη νέα σεζόν»

Από sdna.gr:Ο Νίκος Καραγεωργίου μίλησε για την μεταγραφή του Εβγέν Χατσερίδη στον ΠΑΟΚ, τις προσθήκες που θα πρέπει να γίνουν, τονίζοντας ότι ο Δικέφαλος θα διεκδικήσει και πάλι το πρωτάθλημα, αλλά και τα παιχνίδια των βετεράνων.
Πηγή: sdna.gr
«O ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και τη νέα σεζόν»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά σημείωσε: «Ο πλέον υπεύθυνος είναι ο προπονητής της ομάδας. Για να θέλει να πάρει ένα ψηλό παιδί, έχει διαπιστώσει ότι πιθανόν να υπάρχει μία αδυναμία στον αέρα. Όσον αφορά το Σουηδό, μάλλον δεν είναι για αντικαταστάτης του Κάνιας. Υπάρχει ένας κορμός που έχει διαμορφωθεί από πέρσι. Ας ελπίσουμε ότι οι παίκτες που θα έρθουν θα είναι ικανοί και θα δώσουν το κάτι παραπάνω. Χρειάζεται έναν σέντερ μπακ ως παρτενέρ του Βαρέλα κι επίσης θα εξαρτηθεί τι θα γίνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τον Πρίγιοβιτς, προκειμένου να αποκτήσει έναν παίκτη δίπλα του».

Και πρόσθεσε: «Αν φύγει ο Μακ, πρέπει να προστεθεί ένας παίκτης στα εξτρέμ. Ο Πρίγιοβιτς θα πάει μέχρι αρχές Ιούλη και στον προγραμματισμό παίζουν μεγάλο ρόλο οι δύο πρώτοι μήνες με τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξεκινώντας την προετοιμασία όλοι πιστεύουμε ότι η ομάδα θα είναι καλύτερη και για το πρωτάθλημα, το οποίο φυσικά θα διεκδικήσει».

Για τα παιχνίδια των βετεράνων: «Απ' ότι ξέρω παλιοί μου συμπαίκτες που εργάζονται στον ΠΑΟΚ ασχολούνται με το θέμα των ακαδημιών σε άλλες χώρες, όπως η Γερμανία. Εμείς παίξαμε κάποια παιχνίδια εκεί, με τα νέα παιδιά να δουν την ιστορία του ΠΑΟΚ. Με τους βετεράνους αν μας γνωρίζουν κάποιοι πώς παίζαμε πριν 30 χρόνια και πώς αγωνιζόμαστε τώρα, θα απογοητευθούν. Έχουμε παίξει στο παρελθόν και με άλλες ομάδες που είχαν δυναμική (για φιλανθρωπικούς σκοπούς) και κατάφερα να σκοράρω κι εκεί».

Διαβάστε ακόμη...