Η αλήθεια για Κάμπος

Από paok24.com: Μεταγραφικά σενάρια από την Τουρκία έκαναν λόγο για συμφωνία της Αλάνιασπορ με τον Τζάλμα Κάμπος, παρά το γεγονός ότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ως το καλοκαίρι του 2019.
Πηγή: paok24.com
Η αλήθεια για Κάμπος

Όπως διαβάσατε μέσα από το PAOK24, η ιστοσελίδα «futbolarena.com» υποστήριξε πως ο Ανγκολέζος εξτρέμ θα επιστρέψει στο τουρκικό πρωτάθλημα, καθώς υπάρχει συμφωνία με τον ατζέντη του Κάμπος, αγνοώντας βέβαια ότι ο 31χρονος έχει συμβόλαιο ως το 2019 με τον ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια όμως είναι κάπως διαφορετική. Και αυτό γιατί μπορεί ο Κάμπος να... αρέσει γενικά στις ομάδες της Τουρκίας, ωστόσο, δεν υπάρχει στην παρούσα φάση κάτι χειροπιαστό...

Μάλιστα, ο παίκτης δεν έχει καμία ενημέρωση και καμία... ενόχληση για τα όσα γράφονται και λέγονται για εκείνον από τις ομάδες της Τουρκίας και γεμίζει τις "μπαταρίες" ενόψει της νέας χρονιάς με τον ΠΑΟΚ.

Σε αυτά θα πρέπει να προσθέσει κανείς και την στάση του Δικεφάλου, με τους επιτελείς της ομάδας να υπολογίζουν κανονικά τον Κάμπος δεδομένου πως δεν βρίσκεται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε ακόμη...