«Ο Βέρνμπλουμ έφυγε από την ΤΣΣΚΑ για να παίξει σε μια πιο ζεστή χώρα»

Από sdna.gr: Τους λόγους για τους οποίους ο Πόντους Βέρνμπλουμ αποφάσισε έπειτα από 6,5 χρόνια να αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ αποκάλυψε ο προπονητής της ρωσικής ομάδας, Βίκτορ Γκοντσαρένκο.
Πηγή: sdna.gr
«Ο Βέρνμπλουμ έφυγε από την ΤΣΣΚΑ για να παίξει σε μια πιο ζεστή χώρα»

Η φυγή του Πόντους Βέρνμπλουμ από την ΤΣΣΚΑ εξακολουθεί να αποτελεί θέμα στη Ρωσία, με τον Σουηδό χαφ που βρίσκεται κοντά στον ΠΑΟΚ να συνεχίζει να είναι θέμα συζήτησης.

Με συνέντευξή του ο προπονητής της ρωσικής ομάδας, Βίκτορ Γκοντσαρένκο, αποκάλυψε τους λόγους που ώθησαν τον 31χρονο μέσο να αποχωρήσει από την ομάδα του, έπειτα από 6,5 χρόνια παρουσίας του εκεί.

«Υπήρξε μια σειρά από λόγους. Ο ίδιος και η οικογένεια του επιθυμούσαν, εδώ και καιρό, να αλλάξουν περιβάλλον. Είχε πει ότι θέλει να αγωνιστεί σε μια ποιο ζεστή χώρα. Του απάντησα: «Είσαι Βίκινγκ!». Δε θέλει, όμως, να επιστρέψει στη Σουηδία γι' αυτό και αγόρασε ένα σπίτι σε πιο ζεστά κλίματα, θέλει να αγωνιστεί εκεί», σχολίασε αρχικά για να προσθέσει:.

«Του προσφέραμε μια ανανέωση του συμβολαίου του από τον περασμένο Δεκέμβριο όταν βρισκόμασταν στην Ισπανία. Ολο αυτό το διάστημα ο Πόντους έδειχνε να το σκέφτεται, χρειαζόταν χρόνο για την απόφαση, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την οικογένεια του».

Διαβάστε ακόμη...