«Βλέπουν τον ΠΑΟΚ αλλιώς»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης στη χθεσινή (30/5) έκτακτη ΓΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, άκουσε ορισμένους μικρομετόχους να στέκονται στο γεγονός ότι φέτος ο Δικέφαλος είχε απέναντί του όλο το ΠΟΚ (Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό) ενωμένο.
Πηγή: inpaok.com
«Βλέπουν τον ΠΑΟΚ αλλιώς»

Κάποιος ρώτησε αν πρέπει ο ΠΑΟΚ να έχει και συμμάχους ο αντιπρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ τόνισε: «Όταν ήμασταν τριτοτέταρτοι όλοι ήθελαν τον ΠΑΟΚ για φίλο! Όταν όμως παλεύεις πλέον κάθε χρόνο για το πρωτάθλημα είναι αλλιώς... Φέτος είδαμε ότι όλο το κράτος των Αθηνών ήταν κατά του ΠΑΟΚ! Αυτό δείχνει και πόσο ισχυροί είμαστε».

Ο Ιβάν Σαββίδης στο γλέντι για την κατάκτηση του Κυπέλλου είχε πει ότι ο ΠΑΟΚ έσωσε τον Παναθηναϊκό. Ένας μικρομέτοχος του Δικέφαλου διαφώνησε με αυτό και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να σώσει κανέναν Παναθηναϊκό και δεν πρέπει να έχει φιλίες με καμιά μεγάλη ομάδα της Αθήνας, γιατί όλοι στο τέλος τον «πουλάνε». Αυτό έκανε ο Αλαφούζος, αυτό έκανε και ο Μελισσανίδης. «Όχι άλλες λυκοφιλίες λοιπόν! Έπρεπε να πέσει ο Παναθηναϊκό στη Β' Εθνική. Δεν πρέπει να αφήνουμε τους κάτω να κάνουν ότι θέλουν...», τόνισε ο μικρομέτοχος.

«Ξέρουμε καλά τι γίνεται και ο Ιβάν Σαββίδης έχει καταλάβει ακόμη καλύτερα πολλά πράγματα. Υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δε γίνονται, και άλλα που γίνονται και δε λέγονται...», τόνισε ο Μάκης Γκαγκάτσης αναφερόμενος και σε θέματα της ΕΠΟ.

Όσο για το αν θα αλλάξει το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αν θα βγει από πρόεδρος ο Ιβάν Σαββίδης, λόγω της τιμωρίας του, ο Μάκης Γκαγκάτσης απάντησε αρνητικά: «Προς το παρόν το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει καμιά πρόθεση να αλλάξει κάτι», επισήμανε.

Διαβάστε ακόμη...