«Κερδίσαμε πολλά»

Από inpaok.com:Ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας του, φάνηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στην συνέντευξη τύπου μετά την λήξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, εκεί όπου ο Δικέφαλος ηττήθηκε με 72-88.
Πηγή: inpaok.com
«Κερδίσαμε πολλά»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

Για τον αγώνα :

"Ήταν ένα ποιοτικό παιχνίδι που ήμασταν ανταγωνιστικοί για 30 λεπτά. Στο πρώτο ημίχρονο έλεγξαμε τον ρυθμό, περιορίσαμε βασικά κομμάτια της επίθεση του Παναθηναϊκού, είχαμε λίγα λάθη και αποτελεσματικότητα που μας έδωσε ένα μικρό προβάδισμα.

Στο δεύτερο μέρος ο Θανάσης έδωσε λύσεις στην άμυνα του και σε συνδυασμό με την πίεση που μας άσκησαν, αλλά και σε λανθασμένες επιλογές στην επίθεση δεν πήραμε αυτό που θέλαμε. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε κάποια σουτ ε παίκτες που δεν περιμέναμε. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά ο Παναθηναϊκός έβαλε μακριιά σουτ και πήρε δίκαια την νίκη.

Ήταν μια καλή εμφάνιση για εμάς. Συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί δεν είναι εύκολο να παίξεις σε λίγες μέρες τρία ματς με τον ΠΑΟ. Τώρα κοιτάμε τους μικρούς τελικούς."

Tι κέρδισε η ομάδα από αυτήν την σειρά :

"Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με μεγάλο βάθος και ατομική ποιότητα, αλλά το κύριο χαρακτηριστικό είναι η ομαδική λειτουργία. Ήταν ένα πολύ καλό σενάριο να παίξουμε αυτά τα τρία παιχνίδια. Να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και είδαμε την διαφορά από μια καλή ομάδα και από μια σαν τον Παναθηναϊκό. Κερδίσαμε πολλά και θα δούμε κάποια κομμάτια τις επόμενες μέρες."

Για τα σουτ που έβαλαν οι Καλάθης και Αντετοκούνμπο :

"Έχει πολλές επιλογές σε κάθε της επιθετική κατάσταση. Εμείς επιλέξαμε να δώσουμε τα λιγότερα καλά στοιχεία κάθε παίχτη. Ο Καλάθης και ο Αντετούκνμπο δεν φημίζονται για το μακρινό σουτ. Σήμερα όμως τα έβαλαν. Κομβικός παίκτης σήμερα θεωρώ ότι είναι ο Αντετοκούνμπο, τόσο για τις λύσεις στην άμυνα, όσο και για τα δύο σουτ που έβαλε."

Για τους μικρούς τελικούς :

"Κάποια πράγματα θέλουμε να τα κρατήσουμε και να δούμε την διαφορά μας με τα επίπεδα του πρωταθλητισμού. Η σειρά που έρχεται είναι εντελώς διαφορετική."

Για το ποιο είναι το κίνητρο στην σειρά που έρχεται :

"Είναι το γόητρο. Θέλουμε να είμαστε αξιοπρεπείς και να κερδίσουμε την 3η θέση."

Διαβάστε ακόμη...