Παίκτες με εμπειρία Champions League

Από inpaok: Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τον Εβγέν Χατσερίδη και τον Πόντους Βέρνμπλουμ αυτή τη στιγμή, να αποτελούν τις προτεραιότητες των ανθρώπων του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
Παίκτες με εμπειρία Champions League

Κοινός παρονομαστής των δύο ποδοσφαιριστών, είναι η πλούσια εμπειρία που έχουν από την συμμετοχή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, το Champions League, αφού τόσο ο Βέρνμπλουμ με την ΤΣΣΚΑ, όσο και ο Χατσερίδη με την Ντιναμό Κιέβου, έχουν αγωνιστεί πολλές φορές στον συγκεκριμένο θεσμό.

Δεδομένου πως ο πρώτος μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν, είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League, η λογική των ανθρώπων του Δικεφάλου, είναι να αποκτηθούν παίκτες με εμπειρία από την συγκεκριμένη διοργάνωση, που θα μπορέσουν να μεταφέρουν τις εικόνες τους από τα… αστέρια και στους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ των «ασπρόμαυρων».

Εκτός από του Χατσερίδη – Βέρνμπλουμ, στην μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, υπάρχει και το όνομα του Τέεμου Πούκι, που επίσης έχει εμπειρία από συμμετοχή στο Champions League, δείγμα πως οι συγκεκριμένες επιλογές των «ασπρόμαυρων», μόνο… τυχαίες δεν είναι.

Διαβάστε ακόμη...