Πράσινο φως για Κάτσε - Μυστακίδη!

Από sdna.gr: Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έδωσε την προφορική έγκριση, ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και αυτό που απομένει στην υπόθεση παραμονής των Έργκους Κάτσε και Γιάννη Μυστακίδη στο «τριφύλλι» είναι η οριστική απάντηση του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Πράσινο φως για Κάτσε - Μυστακίδη!

Ο Παναθηναϊκός γκαζώνει όσο περισσότερο μπορεί για να χτίσει το ρόστερ της επόμενης σεζόν, αφού τρέχει για να προλάβει την οριστική ενεργοποίηση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών. Μέχρι αυτή να ανακοινωθεί επίσημα, οι πράσινοι έχουν ακόμα την δυνατότητα να κρατήσουν στο ενεργητικό τους παίκτες που ήταν στο περσινό του ρόστερ, αρκεί φυσικά να συμφωνήσουν όλες οι πλευρές.

Στο πλαίσιο αυτό, το «τριφύλλι» παλεύει για να κρατήσει και την επόμενη σεζόν τους Έργκους Κάτσε και Γιάννη Μυστακίδη, με τον Παναθηναϊκό να κάνει την δική του προσπάθεια για να τους έχει και την επόμενη χρονιά στο ενεργητικό του.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού άναψε το πράσινο φως (υπάρχει προφορική έγκριση και αναμένεται και η τυπική επιβεβαίωση) στο ερώτημα της πράσινης ΠΑΕ για το αν υπάρχουν περιορισμοί στο θέμα της επέκτασης της συνεργασίας της με τους δύο παίκτες και τρέχει για να κλείσει τις συμφωνίες το συντομότερο δυνατόν.

Οι δύο παίκτες δεν εντάσσονται στο πλαίσιο περιορισμών, αφού έκλεισαν την χρονιά αγωνιζόμενοι στον Παναθηναϊκό, κάτι που σημαίνει ότι δεν χρειάζονται να δηλωθούν την 1η Ιουλίου ως μεταγραφές, αφού η τελευταία κάρτα μεταβολής στο δελτίο τους έχει γίνει από το τριφύλλι, κάτι που σημαίνει δεν θα λογίζονται ως μεταγραφές.

Μετά το πράσινο φως από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ο Παναθηναϊκός χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ και περιμένει άμεση την απάντηση (για την ακρίβεια όσο πιο γρήγορα γίνεται) ώστε να προχωρήσουν οι υποθέσεις. Σε πρώτη φάση ο Δικέφαλος του Βορρά και ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν δείχνουν αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης. ενώ οι δύο παίκτες δείχνουν ζεστοί στο ενδεχόμενο να επεκτείνουν την θητεία τους στο «τριφύλλι», όπου θα έχουν εγγυημένο χρόνο συμμετοχής και ηγετικό ρόλο.

Ακριβώς στο ίδιο πλαίσιο εμπίπτουν και οι υποθέσεις των Χρήστου Δώνη και Ρόμπιν Λουντ, τους οποίους ο Παναθηναϊκός «τρέχει» να ανανεώσει πριν ανακοινωθεί επίσημα η ποινή απαγόρευσης μεταγραφών, που θα επηρεάσει και την δυνατότητα του τριφυλλιού να ανανεώνει συμβόλαια παικτών του που λήγουν.

Εν ολίγοις, ο Παναθηναϊκός βιάζεται να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα τα κεφάλαια Κάτσε και Μυστακίδη, αφού οι δύο παίκτες αν τελικά μείνουν στο τριφύλλι θα αποτελέσουν πυλώνες για την ομάδα της επόμενης σεζόν. Αν ο ΠΑΟΚ δώσει την συγκατάθεση του (εκκρεμούν ορισμένα οικονομικά θέματα που αφορούν την κάλυψη των συμβολαίων τους), τότε η διαδικασία αναμένεται να προχωρήσει πολύ γρήγορα, ώστε ο Παναθηναϊκός να κερδίσει την μάχη με τον χρόνο και να έχει (τουλάχιστον) για μία ακόμα σεζόν τους δύο παίκτες στο ενεργητικό του.

Διαβάστε ακόμη...