Στον... αέρα η μεταγραφή του Σάμπο από τον ΠΑΟΚ στην Μπεϊτάρ

Από sdna.gr:Σε σίριαλ τείνει να εξελιχθεί η μετακίνηση του Έρικ Σάμπο, από τον ΠΑΟΚ στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, στην οποία ήδη αγωνίζεται με την μορφή του δανεισμού ο Σλοβάκος μέσος.
Πηγή: sdna.gr
Στον... αέρα η μεταγραφή του Σάμπο από τον ΠΑΟΚ στην Μπεϊτάρ

Το προηγούμενο διάστημα ο σύλλογος από τα Ιεροσόλυμα, ήρθε σε συμφωνία με τον Δικέφαλο για την μετακίνηση του 27χρονου ποδοσφαιριστή, ενώ υπήρξε και καταρχήν συμφωνία του Σάμπο με την Μπεϊτάρ.

Τα δεδομένο, ωστόσο, φαίνεται πως άλλαξαν, αφού ο Σάμπο μετά τον τελικό Κυπέλλου στο Ισραήλ, ανάμεσα στην Μπεϊτάρ και την Χάποελ Χάιφα, φέρεται να αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του λέγοντας: "Σας ευχαριστώ για την συνεργασία, αλλά την επόμενη σεζόν δεν θα είμαι εδώ".

Από την πλευρά της ομάδας που εδρεύει στα Ιεροσόλυμα, προκύπτει ότι υπάρχει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του Σάμπο και αυτή θα... χαλάσει, μόνο αν δεν καταβληθούν τα χρήματα που έχουν συμφωνηθεί με τον Δικέφαλο μέχρι και την 1η του Ιούνη.

Ο Σάμπο με τον αποχαιρετισμό του περιέπλεξε την κατάσταση, με την οριστική μετακίνηση του στην Μπεϊτάρ αυτή τη στιγμή να είναι στον... αέρα και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τηρούν στάση αναμονής.

Διαβάστε ακόμη...