Τα ρεκόρ του Μαργαρίτη

Από paok24.com: Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μπήκε στην πρώτη δεκάδα των πασέρ του ΠΑΟΚ, ενώ ανέβηκε στην τέταρτη θέση των ριμπάουντερ.
Πηγή: paok24.com
Τα ρεκόρ του Μαργαρίτη

Αναλυτικά, όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ στην ιστοσελίδα του:

«Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ήταν ο κορυφαίος πασέρ του ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι αφού μοίρασε τέσσερις από τις 15 ασίστ του. Με αυτές μάλιστα μπήκε στην κορυφαία 10άδα των πασέρ του Δικεφάλου στη Stoiximan.gr Basket League. Ο διεθνής φόργουορντ έφτασε τις 204 ασίστ με τον ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα κι ανέβηκε στη 10η θέση ξεπερνώντας τον Γιάννη Γκαγκαλούδη που είχε 201.

*Ακόμη ο Μαργαρίτης με τα έξι ριμπάουντ που πήρε, έγινε ο 4ος στην ιστορία του ΠΑΟΚ στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα που φτάνει και ξεπερνά τα 700. Είχαν προηγηθεί οι Γιάννης Γιαννούλης, Ουόλτερ Μπέρι και Ζόραν Σάβιτς.

*Στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Κατσίβελης συμπλήρωσε 150 παιχνίδια στη Stoiximan.gr Basket League. Είχε κάνει ντεμπούτο στις 23 Οκτωβρίου 2010 με τον Ολυμπιακό σε εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Άρη.

*Σε ομαδικό επίπεδο, αυτό ήταν για τον ΠΑΟΚ το 150ό παιχνίδι του στα πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League. Το ρεκόρ του είναι (70 νίκες και 80 ήττες).

*Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έμεινε μόλις για 2η φορά στα 16 εκτός έδρας παιχνίδια της στο φετινό Πρωτάθλημα, σε μονοψήφιο αριθμό λαθών. Είχε εννιά όσα και στο παιχνίδι της στα Τρίκαλα.

*Οι επτά πόντοι που δέχτηκε από τα λάθη του, αποτελούν ισοφάριση του χαμηλότερου φετινού παθητικού του για τον ΠΑΟΚ. Επτά είχε δεχτεί στα εκτός έδρας παιχνίδια με τα Τρίκαλα BC Aries και τον Άρη όπως και με τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο εντός έδρας. Είναι και οι λιγότεροι πόντοι που έχει σημειώσει ο Παναθηναϊκός Superfoods από λάθη αντιπάλου στα 30 παιχνίδια του στο Πρωτάθλημα αφού είχε 10 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο».

Διαβάστε ακόμη...