Αυτός είναι ο δρόμος για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!

Από paok24.com: Ολοκληρώθηκε χθες και το πρωτάθλημα της Τσεχίας και έτσι συμπληρώθηκε ο χάρτης των προκριματικών γύρων του νέου Τσάμπιονς Λιγκ. Κατ΄ επέκταση, γνωρίζουμε πλέον όλους του πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ!
Πηγή: paok24.com
Αυτός είναι ο δρόμος για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στις 19 Ιουνίου, την ημέρα δηλαδή που θα ξεκινήσει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2018-19, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον 2ο προκριματικό γύρο και ο Δικέφαλος θα μάθει το αν θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ ή τη Βασιλεία με "φόντο" το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο (24-25 Ιουλίου και 31 Ιουλίου-1 Αυγούστου οι αναμετρήσεις).

Στις 23 Ιουλίου, πριν δηλαδή διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες του 2ου προκριματικού γύρου, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο, οι αγώνες του οποίου θα λάβουν χώρα στις 7-8 και 14 Αυγούστου.

Αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει - εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο του Άγιαξ ή της Βασιλείας - την Μπενφίκα και τη Ντιναμό Κιέβου, όπως και καμία εκ των Άγιαξ, Βασιλεία και Στουρμ Γκρατς. Αντίθετα, θα βρει μπροστά του μία εκ των Φενέρμπαχτσε, Σπαρτάκ Μόσχας, Σταντάρ Λιέγης και Σλάβια Πράγας.

Σε ότι αφορά τώρα τα play off του Τσάμπιονς Λιγκ (6 Αυγούστου η κλήρωση, 21–22 Αυγούστου και 28–29 Αυγούστου οι αναμετρήσεις), εάν ο ΠΑΟΚ έχει ξεπεράσει το εμπόδιο της Βασιλείας τότε θα είναι στη δυάδα των ισχυρών και έτσι θα αποφύγει την Μπενφίκα, ενώ εάν έχει αποκλείσει τον Άγιαξ θα βρίσκεται στη δυάδα των "αδύναμων" και θα είναι πιθανό να βρει μπροστά του είτε την Μπενφίκα, είτε μία εκ των Βασιλεία και Στουρμ Γκρατς.

Διαβάστε ακόμη...