Ο Κόνιαρης μίλησε για όλα!

Μετά τις δύο ήττες από τον Παναθηναϊκό στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στον τρίτο ημιτελικό στο Παλατάκι (29/5) και ο Αντώνης Κόνιαρης, μιλώντας στο INPAOK, αναφέρθηκε στην ανάγκη βελτίωσης των «ασπρόμαυρων» αλλά και στη στήριξη του κόσμου.
Πηγή: inpaok.com
Ο Κόνιαρης μίλησε για όλα!

Αναλυτικά ο διεθνής γκαρντ ανέφερε:

«Περιμέναμε τον Παναθηναϊκό, όπως ακριβώς έπαιξε. Εξ' αρχής ήταν δύσκολα παιχνίδια για να κερδίσουμε, το σημαντικό ήταν να παίξουμε καλό μπάσκετ. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο παιχνίδι, έχουμε πλέον το ματς στην Πυλαία και ελπίζουμε να είμαστε καλύτεροι».

Για τις προσδοκίες που υπάρχουν στη συνέχεια:

«Να παίξουμε ακόμα καλύτερο μπάσκετ!»

Για τα σημεία που πρέπει να διορθώσει η ομάδα ενόψει του αγώνα στο Παλατάκι:

«Πρέπει να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρεις, τις οποίες κάνουμε λάθος. Ο Παναθηναϊκός μας πιέζει πολύ, με αποτέλεσμα να βγαίνουμε εκτός πλάνου. Όσο μένουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό, θα βελτιωνόμαστε».

Για το αν ήθελαν να δείξουν περισσότερο πράγματα στα δύο πρώτα ματς:

«Αν είχαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση, πιστεύω θα δείχναμε περισσότερα πράγματα, όπως και στο πρώτο παιχνίδι θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Έχουμε μπροστά μας αγώνα στην έδρας μας και μπορούμε να τα δείξουμε εκεί».

Για την παρουσία του κόσμου στον ημιτελικό της Τρίτης (29/5):

«Είναι ημιτελικός. Αν θέλουμε να ελπίζουμε, θα πρέπει να νικήσουμε και τα δύο ματς στο Παλατάκι. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει και να μας στηρίξει. Θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για αυτούς που θα έρθουν».

Για τα πολλά λάθη του Δικεφάλου, ιδιαίτερα στο πρώτο παιχνίδι της σειράς:

«Στο πρώτο παιχνίδι, περιμέναμε την πίεση, όμως είχαμε λάθος τοποθετήσεις. Έχουν δυνατά κορμιά, ασκούν πίεση και κάποια λάθη θα γίνουν. Θα πρέπει να περιορίσουμε και τα χαμένα ριμπάουντ...»

Για το κίνητρο στον αγώνα της Θεσσαλονίκης:

«Πρέπει να σταματήσουμε το αήττητο. Θα είναι μια καλή νίκη για τη συνέχεια αλλά και για την προσπάθεια που έχουμε κάνει όλη τη χρονιά. Είναι δύσκολο αλλά μπορούμε να κερδίσουμε».

Διαβάστε ακόμη...