Αυτό περιμένει ο Πέδρο Κόντε από τον ΠΑΟΚ

Ο μάνατζερ του Ισπανού επιθετικού μίλησε για τον μέλλον του πελάτη του και τον Δικέφαλο του Βορρά
Πηγή: metrosport.gr
Αυτό περιμένει ο Πέδρο Κόντε από τον ΠΑΟΚ

Στάντ μπαϊ είναι και ο Ισπανός επιθετικός (τρίτος σκόρερ του φετινού Πρωταθλήματος) Πέδρο Κόντε για να ξεκαθαρίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του τη νέα αγωνιστική περίοδο. Απευθυνθήκαμε στον ατζέντη του Κόντε, τον κ. Πέδρο Μπράβο και τον ρωτήσαμε, εάν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη στο θέμα.

Ο Πέδρο Μπράβο μας είπε, μεταξύ των άλλων: «Ο Κόντε κάνει διακοπές αυτή τη χρονική περίοδο. Η αλήθεια είναι πως έχουμε δεχτεί αρκετές κλήσεις από την Ελλάδα, αλλά επί της ουσίας δεν μπορώ να σας πω κάτι συγκεκριμένο. Περιμένουμε στο ακουστικό μας για τις όποιες εξελίξεις. Ο Πέδρο έχει συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αυτό είναι γνωστό. Δεν έχουμε δεχθεί κάποια κρούση από εκπρόσωπο άλλης ομάδας μέχρι αυτή την στιγμή».

«Προέχει η συμφωνία των ομάδων»

Όπως έλεγε ο Πέδρο Μπράβο στη «Μ» για τον Κόντε: «Κυρίως προέχει η συμφωνία του ΠΑΣ Γιάννινα με την ομάδα που θα ενδιαφερθεί ουσιαστικά για την απόκτηση του Κόντε. Υπάρχει μία ρήτρα, που έχει βάλει ο ΠΑΣ στο συμβόλαιο του Κόντε και εφόσον πληρωθεί από τον ΠΑΟΚ ή από κάποιον άλλο σύλλογο, τότε θα αρχίσουν οι συζητήσεις μαζί μας. Προέχει όμως να επιτευχθεί η συμφωνία των ομάδων και ύστερα θα μιλήσουμε εμείς, με την ομάδα που θα ενδιαφερθεί στην πράξη».

Διαβάστε ακόμη...