«Ευχαριστώ ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr: Με ένα μακροσκελές του μήνυμα στο διαδίκτυο ο Μαρτίνες Γκιόν έκανε τον προσωπικό του απολογισμό για την χρονιά του με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας το δικό του «ευχαριστώ» στην ομάδα.
Πηγή: thessports.gr
«Ευχαριστώ ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά :

«Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ που μου έδωσε μια χρονιά για να θυμάμαι. Μου δώσατε εξαιρετική υποστήριξη και κριτική για να βελτιωθώ σαν παίκτης αλλά και σαν άνθρωπος. Σε μια σεζόν πάντα έρχονται τα πάνω και τα κάτω, αλλά είναι όλα μαθήματα και πρέπει να παίρνεις τα πάντα από αυτά. Το τέλος της σεζόν αφήνει μια πίκρα, δεν ήταν αυτό που ονειρευόμουν αλλά μερικές φορές πρέπει να κοιτάς μόνο τα πράγματα που έχεις και όχι αυτά που δεν κατέκτησες.

Με αυτό θέλω να πω ότι είμαι ευτυχισμένος που κέρδισα το κύπελλο Ελλάδος και περήφανος που το κέρδισα με αυτή την ομάδα. Όσων αφορά εμένα, δεν ξέρω ακόμα για το μέλλον μου στην ομάδα, απλά ήθελα να πω προσωπικά ευχαριστώ για την μεγάλη υποστήριξη και την βοήθεια. Και να ευχηθώ μόνο επιτυχίες για το μέλλον ολόκληρης της οικογένειας του ΠΑΟΚ

Ευχαριστώ πολύ, Γκιόν.»

Thank you PAOK for giving me a year to remeber! Giving me the great support and criticism to improve me as a player and person. A season always comes with up's and down's but they are all lessons you need to make the most out of it. With sadly not the season ending I was dreaming of, but sometimes you need to look only at the things you have than to the things you don't have. With that said I am truly grateful for winning the greek cup and proud to win it with this team. For me I am still unsure what to do for the next season and with PAOK, but just wanted to say personal thanks for the great support and helping me! And wish nothing but succes in the future for the whole PAOK family!
Efcharisto polly. - Gion

Διαβάστε ακόμη...