«Εάν γινόταν τα δύο ντέρμπι, ο ΠΑΟΚ θα ήταν πρωταθλητής»

Από metrosport.gr: Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής μίλησε για το μέλλον του, το ελληνικό πρωτάθλημα και τις παθογένειές του, αλλά και για τον τελικό του Champions League
Πηγή: metrosport.gr
«Εάν γινόταν τα δύο ντέρμπι, ο ΠΑΟΚ θα ήταν πρωταθλητής»

Την άποψη ότι εάν γινόταν τα δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ θα είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Φάνης Γκέκας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής υποστήριξε ότι υπάρχουν πολλές παθογένειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κάποια στιγμή θα πρέπει οι υπεύθυνοι να αποφασίσουν να κάνουν ριζικές αλλαγές και να μη μένουν στα λόγια.

Επιπλέον, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ έχει βρει τα πατήματα του, ότι έχασε το πρωτάθλημα στις λεπτομέρειες και από δικά του λάθη ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Ιβάν Σαββίδη επισημαίνοντας ότι ο Δικέφαλος χρειαζόταν έναν ισχυρό πρόεδρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς είναι η ζωή χωρίς ποδόσφαιρο και το μέλλον του: «Δύσκολα. Είχαμε άλλη καθημερινότητα. Θα μου πάρει χρόνο να το συνηθίσω. Θέλω λίγο να ηρεμήσω και το καλοκαίρι θα αποφασίσω τι θα κάνω».

Για τον τελικό του Champions League: «Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι. Οι τέσσερις ομάδες που βρέθηκαν στα ημιτελικά άξιζαν να πάνε στον τελικό, τώρα θα φανεί εάν έπρεπε να είναι εκείνες στον τελικό ή απλά ήταν θέμα ημέρας. Νομίζω ότι το δικαιούται η Λίβερπουλ γιατί ήταν η καλύτερη ομάδα φέτος και έπαιξε ένα εξαιρετικό, ένα επιθετικό ποδόσφαιρο. Η Ρεάλ είναι η γνωστή Ρεάλ με τους γνωστούς παίκτες».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Κάποια στιγμή πρέπει να αλλάζουν όλα. Πρέπει να γίνει μια ριζική αλλαγή και να μη μένουμε άλλο στα λόγια. Να πηγαίνουν οι άνθρωποι με τις οικογένειες τους και να χαίρονται το ποδόσφαιρο».

Για την επόμενη χρονιά του ελληνικού πρωταθλήματος: «Οι μεγάλες ομάδες θα βρουν το δρόμο τους. Είναι λυπηρό ότι φεύγει ένας προπονητής που κατέκτησε το πρωτάθλημα και ειδικά ένας αξιόλογος προπονητής. Ο ΠΑΟΚ έχει βρει τα πατήματα του, έχει έναν δυνατό πρόεδρο και έχασε το πρωτάθλημα από λεπτομέρειες και από λάθη του. Εάν γινόταν τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ θα ήταν πρωταθλητής. Πρέπει να διορθωθούν αυτά τα λάθη, να σεβόμαστε τους ποδοσφαιριστές και να μην κινδυνεύουν ζωές στο γήπεδο. Είναι λυπηρό να καταστρέφουμε ότι φτιάχνουμε σιγά σιγά».

Ακούστε όσα είπε ο Φάνης Γκέκας στο Metropolis 95.5 

 

Διαβάστε ακόμη...