Ν.Κρέσιτς: «Φοβερός ποδοσφαιριστής ο Σρνα»

Ο Κροάτης πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Ντάριο Κρέσιτς, μίλησε στον ARENA FM 89.4 για την ενδεχόμενη μεταγραφή του Ντάριο Σρνα στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: arenafm.gr
Ν.Κρέσιτς: «Φοβερός ποδοσφαιριστής ο Σρνα»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την προσωπική του καριέρα: «Ήταν μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας μου στον ΠΑΟΚ. Έχω σταματήσει το ποδόσφαιρο από το περσινό καλοκαίρι, αλλά μένω στο άθλημα, όχι σαν παίκτης, αλλά βοηθώντας τα νέα παιδιά και τις ακαδημίες.»

Για τον Ντάριο Σρνα: «Χάρηκα πολύ που άκουσα ότι ο Σρνα είναι κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Μπορώ να πω ότι έπαιξα δυο χρόνια μαζί του στην εθνική Κροατίας. Ο ΠΑΟΚ κάνει σωστή επιλογή, είναι ένας μεγάλος παίκτης και μπορώ να πω πως κάθε νεαρός παίκτης θέλει να γίνει σαν κι αυτόν, είναι ένα πραγματικά μεγάλο αστέρι και μπορεί να δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ.»

Για την ηλικία και την φυσική θέση του: «Δεν είναι πρόβλημα η ηλικία του. Είναι 100% επαγγελματίας παίκτης και τον ξέρω καλά, είμαι σίγουρος ότι αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο επίπεδο απόδοσης που βρισκόταν και πριν πέντε-έξι χρόνια. Η θέση του είναι δεξί μπακ. Όμως μπορεί να παίξει και πιο μπροστά στην πλευρά, είναι πολύ επιθετικός οπισθοφύλακας.»

Για το προφίλ του Σρνα: «Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης, έχει πολύ καλή τακτική, έχει καλή τεχνική, μπορεί να τρέξει αρκετά, έχει πολύ καλή σέντρα, για εμένα είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο στην θέση του.»

Για τον χαρακτήρα του: «Είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας, μου συμπεριφέρθηκε σαν να παίζαμε πολλά χρόνια μαζί όταν πήγα στην εθνική ομάδα. Του αρέσει να βοηθάει τους νέους, είναι ευγενικός άνθρωπος. Μετά από μια εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ θα είναι σαν να παίζει εκεί πολλά χρόνια.»

Για το αν επηρεαστεί από τον έναν χρόνο απουσίας του από το ποδόσφαιρο: «Είναι τόσο επαγγελματίας που δεν νομίζω πως θα χρειαστεί χρόνο να προσαρμοστεί. Θα είναι έτοιμος από την αρχή της χρονιάς σίγουρα.»

Για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ: «Είδα τον τελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά, είμαι χαρούμενος που ο Βιεϊρίνια, ο φίλος μου, σκόραρε γκολ και ένιωσα πάρα πολύ χαρούμενος, ήταν σαν να έπαιζα κι εγώ στο παιχνίδι.»

Για την εμπειρία του στον ΠΑΟΚ και τους παλιούς συμπαίκτες του που κρατάει ακόμη επαφές: «Ο ΠΑΟΚ ήταν κάτι ξεχωριστό για εμένα, είναι ανεξήγητο, αλλά νιώθω τον ΠΑΟΚ σαν το σπίτι μου, την ερχόμενη σεζόν θα προγραμματίσω να έρθω στην Θεσσαλονίκη και να δω κάποιους από τους συμπαίκτες μου. Διατηρώ σχέσεις φιλίας με τον Βιεϊρίνια, αλλά σίγουρα αν έρθει κι ο Σρνα στον ΠΑΟΚ θα έρθω στην Ελλάδα.»

 

Διαβάστε ακόμη...