Ο Λουτσέσκου για την Εθνική Ρουμανίας

Από thessports.gr: Η Εθνική Ρουμανίας προσέλαβε τον Γερμανό τεχνικό Κριστόφ Ντάουμ, μήπως και μπορέσει να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κυπέλλο της Ρωσιας, ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη.
Πηγή: thessports.gr
Ο Λουτσέσκου για την Εθνική Ρουμανίας

Ο 64χρονος προπονητής απολύθηκε και πρόσφατα ένα από τα... ονόματα των Ρουμάνων, ο Γκάμπριελ Τόρζε, έκανε δηλώσεις εναντίον του.

"Στον Ντάουμ δεν αρέσουν οι ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα, οι ποδοσφαιριστές που έχουν κάτι να πουν. Αναφέρομαι σε αυτούς που μιλάνε όσο περισσότερο γίνεται. Εννοώ, αν σου άρεσαν τα αστεία ή μιλούσες κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αυτό δεν ήταν καλό. Δεν του άρεσαν αυτού του είδους οι ποδοσφαιριστές και απέκλειε έναν κάθε φορά" είπε χαρακτηριστικά.

Η ιστοσελίδα Fanatik.ro ζήτησε την άποψη του Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος στήριξε τον Κριστόφ Ντάουμ:

"Δεν μου άρεσαν οι αντιδράσεις ορισμένων παικτών προς τον Ντάουμ. Δεν ήταν μόνο ο Τόρζε, ήταν πολλοί. Και πριν φύγει και μετά που έφυγε. Είναι άνθρωποι του τίποτα, δεν έχουν προσωπικότητα. Με τέτοιους παίκτες, δεν μπορείς να έχεις πραγματική απόδοση. Είναι ξεκάθαρο, δεν μπορείς έτσι να πάρεις αποτελέσματα. Όταν είσαι ποδοσφαιριστής, πρέπει να μιλάς στον αγωνιστικό χώρο.

Όταν έχεις κάτι να πεις, πηγαίνεις πρώτα στον αρχηγό της ομάδας και μετά πας στον προπονητή και του λες "κόουτς, πιστεύουμε πως πρέπει να κάνεις αυτό ή αυτό δεν είναι εντάξει. Και μετά, όλα πεθαίνουν εκεί, στη συζήτηση με τον προπονητή".

Διαβάστε ακόμη...