«Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι»

Από paok24: Ο Αμερικανός βρήκε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά τότε, ήταν αργά. Στις δηλώσεις του, τόνισε ότι όλη η ομάδα, έπρεπε να δείξει μεγαλύτερη συγκέντρωση.Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Πηγή: paok24.com
«Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι»

Για τον τρόπο που ήρθε η σημερινή ήττα:
«Ξέραμε ότι αυτή η ομάδα είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη, οπότε από το τζάμπολ, έπρεπε να βγούμε πιο συγκεντρωμένοι σαν ομάδα. Όταν αφήνεις μια τέτοια ομάδα να τρέξει, ειδικά στην έδρα της, είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψεις. Το Σάββατο πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να μην τους αφήσουμε και πάλι να τρέξουν κάποια σερί, όπως σήμερα».

Για το λόγο των πολλών λαθών στο πρώτο ημίχρονο:
«Πιστεύω ότι δεν είμαστε συγκεντρωμένοι. Υπήρχαν κάποια μικρά διαστήματα που το κάναμε, αλλά για να κερδίσεις μια τέτοια ομάδα, πρέπει να κάνεις το τέλειο παιχνίδι. Δεν είναι τυχαία μια κορυφαία ομάδα της Ευρωλίγκα».

Για το πως μπορεί η ομάδα να σταματήσει τον Καλάθη:
«Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, σε αυτό που μας ζητάει ο προπονητής μας. Έβαλε κάποια δύσκολα σουτ, ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι διαφορετικός το Σάββατο:
«Θα δούμε... Το ελπίζω και αν θέλουμε να κερδίσουμε, πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Δεν έχει να κάνει με έναν-δύο παίκτες, όλη η ομάδα πρέπει να είναι διαφορετική και καλύτερη».

Για τα πολλά φάουλ που είχε η ομάδα από την αρχή:
«Όντως, μας δόθηκαν πολλά φάουλ... Μπορώ να μιλάω πολλή ώρα για τη διαιτησία, αλλά δεν πρέπει να δίνουμε σημασία σε αυτό. Πρέπει να μπαίνουμε, γνωρίζοντας ήδη ότι δε θα πάρουμε φάουλ. Πρέπει να είμαστε διαφορετικοί το Σάββατο, θα πρέπει να το βγάλουμε από το μυαλό μας».

Διαβάστε ακόμη...