Χατζηισαΐας στη «Μ»: «Θέλω να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ»

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας περνάει αυτές τις μέρες στην Θεσσαλονίκη μερικές στιγμές χαλάρωσης, μετά την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε
Πηγή: metrosport.gr
Χατζηισαΐας στη «Μ»: «Θέλω να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ»

Ο υψηλόσωμος αμυντικός ήταν ένας από τους στυλοβάτες της αθηναϊκής ομάδας, αλλά δεν μένει εκεί. Στόχος του είναι την επόμενη σεζόν να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε στην «Μ» σε χθεσινή επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

«Το μυαλό μου είναι μόνο στον ΠΑΟΚ και πως θα καθιερωθώ στην ομάδα. Θα ξεκινήσω προετοιμασία και μετά βλέπουμε» ανέφερε αρχικά και στην συνέχεια τόνισε: «Εχω συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2019 και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να πείσω ότι αξίζω μία θέση στο ρόστερ. Αργότερα επιθυμία μου είναι να αγωνιστώ στο εξωτερικό, αλλά θέλω να προχωρήσω βήμα-βήμα. Δεν θέλω να βιαστώ».

Ο «Χάτζη» ακόμη δεν έχει συζητήσει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου ή τους ανθρώπους της ομάδας για να μάθει τις προθέσεις τους. Ο ίδιος είναι αποφασισμένος να «παλέψει» για να μείνει στον ΠΑΟΚ, αν, όμως, δεν τα καταφέρει το πιο πιθανό είναι να κοιτάξει από τώρα την λύση του εξωτερικού.

Διαβάστε ακόμη...