«Φρένο» η ρήτρα του Ενρίκε για την Καραμπάγκ

Από paok24.com: Βαλίτσες για Θεσσαλονίκη ετοιμάζει ο Πέδρο Ενρίκε, μετά από έναν χρόνο απουσίας, λόγω του δανεισμού του στην Καραμπάγκ, με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ του ΠΑΟΚ να αποχαιρετά οριστικά τον σύλλογο του Αζερμπαϊτζάν.
Πηγή: paok24.com
«Φρένο» η ρήτρα του Ενρίκε για την Καραμπάγκ


Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τα αζέρικα ΜΜΕ, η απόφαση των ανθρώπων της Καραμπάγκ είναι να μην ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς του 27χρονου μεσοεπιθετικού δεδομένου πως χρειάζονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της, με το συγκεκριμένο ποσό να είναι αδύνατο να δαπανηθεί για έναν παίκτη από οποιοδήποτε σύλλογο του Αζερμπαϊτζάν.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ των Αζέρων, θα γίνει κίνηση μόνο στην περίπτωση που προκριθεί και πάλι στους ομίλους του Champions League, ο σύλλογος από το Αγκντάμ, καθώς θα πάρει και το ανάλογο χρηματικό... μπόνους.

Συνεπώς ο Πέδρο Ενρίκε θα δώσει κανονικά το παρών στην πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ στις 19 Ιουνίου και στην προετοιμασία του Δικεφάλου, θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει στον Ράζβαν Λουτσέσκου, ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ των «ασπρόμαυρων».

Διαβάστε ακόμη...