Σίλντενφελτ για ΠΑΟΚ και Σρνα

Από thessports.gr: Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό έκανε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Γκόρντον Σίλντενφελντ, μιλώντας για τον Ντάριο Σρνα που τον γνωρίζει από την Εθνική Κροατίας.
Πηγή: thessports.gr
Σίλντενφελτ για ΠΑΟΚ και Σρνα

Συγκεκριμένα όσα είπε ο Σίλντενφελντ στο Metropolis:

Για τον Σρνα: «Είναι ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες και ποιοτικούς χαρακτήρες που ξέρω. Αν υπογράψει στον ΠΑΟΚ θα πρόκειται για μια φανταστική κίνηση».

Για την πολύμηνη απουσία του Σρνα λόγω της υπόθεσης ντόπινγκ:«Είναι πολύ έμπειρος και καλός επαγγελματίας, ξέρει να γυμνάζεται και πώς να χρησιμοποιεί το σώμα του. Με μια καλή προετοιμασία, μπορεί να βρει τον καλό εαυτό του και μάλιστα σύντομα. Για έναν παίκτη σαν αυτόν, αυτό το διάστημα αποχής δεν είναι κάτι σημαντικό».

Για το τι μπορεί να προφέρει στον ΠΑΟΚ ο Σρνα: «Είναι εξαιρετικός τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Ο Σρνα είναι ένας πολεμιστής εντός γηπέδου και μπορεί να προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ».

Για όσα συνέβησαν στο Πρωτάθλημα: «Ο ΠΑΟΚ έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος, ξέρω τι έγινε με την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα και πιστεύω ότι την επόμενη σεζόν θα κατακτήσει το Πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...