«Ο ΠΑΟΚ είναι μια επιλογή για τον Χατσερίδη, θα δούμε...»

Από paok24.com: Ο εκπρόσωπος του Εβγέν Χατσερίδη μίλησε στο PAOK24 για τα μεταγραφικά σενάρια που θέλουν τον "πελάτη" του να απασχολεί έντονα την ομάδα του Δικεφάλου.
Πηγή: paok24.com
«Ο ΠΑΟΚ είναι μια επιλογή για τον Χατσερίδη, θα δούμε...»


Χωρίς διάθεση να πει πολλά, ο Ιβάν Πιροσένκο δήλωσε πως μπορεί ο κύκλος του Εβγέν Χατσερίδη να κλείνει στην Ντιναμό, ωστόσο, ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός είναι έτοιμος και ιδιαίτερα... ορεξάτος για μια νέα σελίδα στην καριέρα του: «Είναι ακόμη... πολύ πεινασμένος».

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, ο ΠΑΟΚ αποτελεί για τον 30χρονο ποδοσφαιριστή μια επιλογή στα χέρια του, ωστόσο, υπάρχουν κι άλλες και θα πρέπει να τις εξετάσει προσεκτικά προκειμένου να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Παράλληλα, υποστήριξε πως για την ώρα δεν έχουν ανοίξει δίαυλο... διαπραγματεύσεων με την ομάδα του Δικεφάλου:

«O ΠΑΟΚ είναι μια προοπτική, κοιτάμε τις προτάσεις που έχουμε στα χέρια μας και θα δούμε ότι δεν έχει μιλήσει με κανέναν, μπορεί να το έχει κάνει ο παίκτης αλλά ο παίκτης έχει και έναν μάνατζερ και για την ώρα δεν έχω μιλήσει με κάποιον από τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, μια ιστορική ομάδα, με έναν καλό και δυνατό πρόεδρο αλλά αυτά έχω να σας πω για την ώρα», τόνισε στο PAOK24.

Διαβάστε ακόμη...