«Παίρνει ρίσκο ο ΠΑΟΚ με Σρνα όμως...»

Από metrosport.gr: Για τη διαφαινόμμενη μεταγραφή του Ντάριο Σρνα στον ΠΑΟΚ μίλησε στο Metropolis 95.5 o Βέλιμιρ Ζάετς.
Πηγή: metrosport.gr
«Παίρνει ρίσκο ο ΠΑΟΚ με Σρνα όμως...»

Ο Κροάτης άλλοτε παίκτης και προπονητής του Παναθηναϊκού σκιαγραφεί στην εκπομπή «Στη Σέντρα» το προφίλ του συμπατριώτη του που βρίσκεται κοντά στην μετακίνησή του από την Σαχτάρ Ντόνετσκ στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βέλιμιρ Ζάετς:

Για τον Σρνα: «Είναι ένας από τους καλύτερου παίκτες της γενιάς του στην Κροατία. Τέτοιο δεξί μπακ είχαμε να δούμε καιρό. Έπαιξε πολλά ματς με την Εθνική, και στη Σαχτάρ. Είναι βέβαια μειονέκτημα το ότι δεν έχει παίξει επίσημο παιχνίδι τον τελευταίο χρόνο, είναι κάποιας ηλικίας αλλά είναι τρομερός χαρακτήρας και νομίζω ότι αυτό θα το ξεπεράσει χωρίς κανένα πρόβλημα».

Για τις συνέπειες που μπορεί να έχει για τον παίκτη η απουσία του λόγω της υπόθεσης ντόπινγκ: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει υπομονή με την περίπτωσή του. Χρειάζονται 1-2 μήνες, να κάνει καλή προετοιμασία, γενικά είναι σε καλή κατάσταση, δεν είναι παίκτης που παίρνει κιλά, είναι πολύ καλός επαγγελματίας, και ηγέτης. Αν είναι αυτός που ξέρουμε θα είναι μεγάλο αβαντάζ για τον ΠΑΟΚ, παρά την ηλικία του. Είναι δύσκολο να πούμε κάτι παραπάνω αφού δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι και το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο. Αν ήταν τον έπαιρνε πέρσι ο ΠΑΟΚ θα μιλούσαμε για μεγάλη επιτυχία, τώρα έχει ένα ρίσκο αλλά πιστεύω στον χαρακτήρα του Σρνα και ότι θα κάνει καλή δουλειά».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...