Λέκο: «Ο Σρνα θα φέρει ποιότητα στον ΠΑΟΚ»

Από arenafm.gr: Ο Ιβάν Λέκο μίλησε στον ARENA FM 89,4 για τον Ντάριο Σρνα και όπως τόνισε είναι γεννημένος νικητής και θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, αν τελικά υπογράψει στον Δικέφαλο.
Πηγή: arenafm.gr
Λέκο: «Ο Σρνα θα φέρει ποιότητα στον ΠΑΟΚ»

Ο Λέκο, ήταν βοηθός προπονητή στον ΠΑΟΚ , στο πλευρό του Ιγκόρ Τούντορ και πλέον είναι προπονητής στη Μπριζ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα.

«Ήταν φανταστική χρονιά , ήμουν ο νεότερος στην κατηγορία του Βελγίου για κάποιους ήταν ίσως έκπληξη αλλά όχι για εμένα , το αξίζαμε , παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο από την αρχή της σεζόν μέχρι το τέλος».

-Τα σχέδια για την επόμενη χρονιά:

«Ελπίζουμε να πάρουμε και πάλι το πρωτάθλημα, Να κάνουμε καλύτερη την ομάδα, και να συνεχίσουμε με καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τον Ντάριο Σρνα:

«Τον ξέρω από τα πρώτα του βήματα, είναι γεννημένος νικητής, Είναι φανταστικός παίκτης, πολύ σημαντικός για την εθνική Κροατίας, θα φέρει ακόμη περισσότερη ποιότητα στον ΠΑΟΚ, έχει νοοτροπία νικητή, είναι μαχητής και θα δίνει το 100% σε κάθε παιχνίδι από τους καλύτερους δεξιούς μπακ στην Κροατία».

Για το αν θα κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ:

«Είμαι βέβαιος ότι μπορεί να το κάνει αυτό, με την εμπειρία του, την νοοτροπία είναι νέα στοιχεία που θα προσδώσει στον ΠΑΟΚ και θα είναι ο καλύτερος παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ήταν μία σημαντική μονάδα για την εθνική Κροατίας, έχει παίξει μεγάλα παιχνίδια, με την εθνική, με τη Σαχτάρ, στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει κατακτήσει τίτλους , θα φέρει έξτρα ποιότητα στον ΠΑΟΚ».

Αν αποτελεί πρόβλημα ότι είναι 36 ετών:

«Είναι ένας επαγγελματίας, παράδειγμα προς μίμηση διατηρούνταν πάντα σε πολύ καλή σωματική κατάσταση. Αφού αποφάσισε ότι συνεχίζει θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του».

Αν θα βοηθήσει:

«Έχει τεράστιες διεθνείς εμπειρίες, ξέρει πως να παίζει σε μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια και ξέρει να κερδίζει στους αγωνιστικούς χώρους. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τέτοιους παίκτες , είναι παίκτης νικητής».

-Αν ξέρει για τον ΠΑΟΚ, ότι έχει πάρει το Κύπελλο:

«Μαθαίνω για τον ΠΑΟΚ, έχω τις καλύτερες αναμνήσεις , είναι ιστορική ομάδα και παραμένει ένα σημαντικό μέρος της καριέρας μου».

Για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Θα είναι ανοιχτό παιχνίδι. Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει η Λίβερπουλ, αυτό το επιθετικό και γρήγορο ποδόσφαιρο. Η Ρεάλ έχει παίκτες που ξέρουν να κερδίζουν τα μεγάλα παιχνίδια, πάντα ήμουν οπαδός του ποδοσφαίρου της Ρεάλ αλλά για τον τελικό θα είναι 50-50».

Για το Μουντιάλ στη Ρωσία:

«Πιστεύω ότι παραδοσιακές ομάδες Γερμανία, Βραζιλία, Αργεντινή θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά και ομάδες όπως Βέλγιο Κροατία και Πορτογαλία».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ:

«Εύχομαι στον ΠΑΟΚ και όλους τους φιλάθλους του μια καλή νέα αγωνιστική περίοδο στην Ελλάδα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...