«Συζητήσεις με ΠΑΟΚ για το 20% του Ροντρίγκες»

Από paok24.com: Δημοσίευμα στη γειτονική χώρα, κάνει λόγο για επαφές της τουρκικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ, για την αγορά του 20% των δικαιωμάτων του Γκάρι Ροντρίγκες.
Πηγή: paok24.com
«Συζητήσεις με ΠΑΟΚ για το 20% του Ροντρίγκες»

Με τη χρονιά που έχει κάνει φέτος ο μέσος από το Πράσινο Ακρωτήρι, με δέκα γκολ και έντεκα ασίστ σε 40 συμμετοχές, τα σενάρια που τον θέλουν να πωλείται από τη Γαλατασαράι, είναι πολλά. Σε μια τέτοια περίπτωση... μερτικό έχει και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης, κάτι που σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας, «Fotospor.com» η τουρκική ομάδα, θέλει να αλλάξει!

«Η Γαλατασαράι ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ, για τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος διατηρεί το 20% των δικαιωμάτων του. Έχει σημειωθεί ότι ο πρόεδρος, Μουσταφά Τσενγκίζ, σχεδιάζει να πουλήσει τον Γκάρι Ροντρίγκες για 35 εκατομμύρια ευρώ, μετά το Champions League.

Ο Φατίχ Τερίμ που συναντήθηκε με τον πρόεδρο, δήλωσε: «Η καλύτερη μεταγραφή που έχουμε να κάνουμε, είναι το 20% του Γκάρι Ροντρίγκες από τον ΠΑΟΚ».

Στην πρώτη κουβέντα με τον ΠΑΟΚ, η απάντηση που πήρε η Γαλατασαράι, ήταν τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, απάντηση που θεωρήθηκε ενοχλητική...» αναφέρει το δημοσίευμα.

Διαβάστε ακόμη...