Το ασπρόμαυρο δέλεαρ στον Πούκι

Aπό metrosport.gr: Ο Μίχελ κρατά ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον ατζέντη του Φιλανδού που έμεινε ελεύθερος από την Μπρόντμπι
Πηγή: metrosport.gr
Το ασπρόμαυρο δέλεαρ στον Πούκι

Ο Τέεμου Πούκι είναι ψηλά στη λίστα της ασπρόμαυρης ΠΑΕ για τη θέση του σέντερ φορ. Ο Φιλανδός από το βράδυ της Δευτέρας έκλεισε το «κεφάλαιο Μπρόντμπι» αγωνιζόμενος για τελευταία φορά με τη φανέλα της ομάδας στην οποία αγωνίστηκε την τελευταία τετραετία.

Ο Πούκι έκλεισε την πόρτα της Μπρόντμπι που προσπάθησε να τον πείσει να συνεχίσει στην ομάδα και όπως ο ίδιος φρόντισε να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες και αφού ξεκουραστεί θα κληθεί να αποφασίσει για το μέλλον του. Από τη στιγμή που δεν εμπλέκεται σύλλογος στις διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, οι επιτελείς της ασπρόμαυρης ΠΑΕ γνωρίζουν ότι αυτό που απαιτείται είναι να ικανοποιήσουν τα «θέλω» του παίκτη. Γι' αυτό και ο Μίχελ πλέον είναι σε ανοικτή επικοινωνία τις τελευταίες μέρες με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, ώστε να κρατήσει ανοικτό το δίαυλο και ζεστό τον Πούκι. Ο ΠΑΟΚ σε αυτή την προσπάθεια του, δεν έχει μόνο την οικονομική πρόταση ως δέλεαρ στον ποδοσφαιριστή.

Ο Πούκι γνωρίζει ότι ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί στα προκριματικά του CHL, γνωρίζει ότι με τον Ιβάν Σαββίδη στην προεδρία του έχει κάνει τεράστια βήματα με αποτέλεσμα να κερδίσει δυο συνεχόμενες σεζόν το Κύπελλο ενώ ήταν και πρωταγωνιστής στο Πρωτάθλημα. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν του είναι άγνωστος αφού κλήθηκε να τον αντιμετωπίσει πριν από λίγα χρόνια στα πλέι οφ του Europa League. Όλα αυτά δεν αφήνουν αδιάφορο τον Φιλανδό επιθετικό που μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του για τα κριτήρια με τα οποία θα επιλέξει τη νέα του ομάδα σημείωσε: «Είμαι 28 χρόνων και το επόμενο συμβόλαιό μου μπορεί να είναι το τελευταίο μεγάλο. Στο ποδόσφαιρο, τα χρήματα παίζουν σημαντικό ρόλο κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί αυτό. Έτσι, είναι κάτι σημαντικό, ωστόσο υπάρχουν κι άλλες πτυχές εξίσου σημαντικές, όπως το πώς αισθάνεσαι εκεί που αγωνίζεσαι».

Ο ΠΑΟΚ στο πρόσωπο του Πούκι θεωρεί ότι μπορεί να βρει μια αξιόπιστη λύση στην επίθεση ενόψει των προκριματικών του CHL και με δεδομένη την απουσία του Πρίγιοβιτς από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας λόγω Μουντιάλ. Συν τοις άλλοις και εφόσον αποκτηθεί ο Πούκι, θα είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...