Τέλος η συνάντηση! Τι ειπώθηκε μεταξύ Σρνα και Γιώργου Σαββίδη

Από metrosport.gr:O Ντάριο Σρνα βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη και μίλησε με τον Γιώργο Σαββίδη για ενδεχόμενη συνεργασία.
Πηγή: metrosport.gr
Τέλος η συνάντηση! Τι ειπώθηκε μεταξύ Σρνα και Γιώργου Σαββίδη

Τις δύο πλευρές φαίνεται πως έφερε κοντά ο πατέρας του νυν τεχνικού του Δικεφάλου, Μιρτσέα Λουτσέσκου. Μάλιστα από την κοινή τους συνεργασία στην Σαχτάρ προκύπτει πως τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση γι' αυτό και τον πρότεινε στον Δικέφαλο του Βορρά. Ωστόσο παρουσιάζονται κάποια κωλύματα στην υπόθεσή του.

Ένα είναι αυτό της ηλικίας καθώς ο Κροάτης βρίσκεται στο 36 έτος της ζωής του. Παράλληλα πρόβλημα υπάρχει και με την πολύμηνη απραξία του. Θυμίζουμε πως ο Κροάτης αμυντικός είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και εκτίει ποινή 17 μηνών ,που ολοκληρώνεται στις 22 Αυγούστου. Από την πλευρά του ο Σρνα δεν εμφανίζεται αρνητικός στο να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ για έναν ακόμα χρόνο.

Οι οικονομικές απαιτήσεις του διεθνή αμυντικού δεν κρίνονται ιδιαίτερα υψηλές ούτε μοιάζουν ικανές να βάλουν φρένο, αν και εφόσον τεθεί θέμα συμφωνίας. Από την πλευρά του ο τεχνικός της ομάδας Ράζβαν Λουτσέσκου δεν φαίνεται αρνητικός στην προσθήκη του Κροάτη.

Η ΠΑΕ κράταει προς το παρόν κλειστά τα χαρτιά της ενώ παράλληλα εξετάζει όλες τις πιθανές εναλλακτικές για την ενίσχυση στο δεξί άκρο.

Διαβάστε ακόμη...