«Ελπίζουμε να σπάσουμε το αήττητο του Παναθηναϊκού»

Από sdna.gr: Λίγο πριν την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για την Αθήνα ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Θοδωρής Ζάρας, μίλησε για την αναμέτρηση του Δικεφάλου με τους "πράσινους", αλλά και για τον Απόλλωνα Τσόχλα.
Πηγή: sdna.gr
«Ελπίζουμε να σπάσουμε το αήττητο του Παναθηναϊκού»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου γκαρντ:

Για το τι περιμένει από τη σειρά των αγώνων: Να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να το ευχαριστηθούμε και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μας αναλογεί από αυτή τη σειρά αγώνων.

Για το αν ο αήττητος Παναθηναϊκός ως αντίπαλος αλλάζει τον τρόπο που ο ΠΑΟΚ προσεγγίζει αυτά τα παιχνίδια: "Είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμάς αν μπορούμε να κάνουμε μία νίκη, πολύ πιο πιθανό στην έδρα μας. Θα δώσουμε το 100% κι ελπίζουμε να σπάσουμε το αήττητο του Παναθηναϊκού. Είναι θετικό να κερδίζεις μία τέτοια ομάδα, αλλά το να σπάσεις και απέναντι σε ένα τέτοιο αντίπαλο το αήττητο σερί του πιστεύω ότι είναι κάτι έξτρα".

Για το αν η πρόκριση κόντρα στην ΑΕΚ που ήρθε με το 2-0 δίνει έξτρα ώθηση στην ομάδα: "Είναι πολύ σημαντικό αυτό που έγινε. Είναι μεγάλη επιτυχία για τον φετινό ΠΑΟΚ, ειδικά για το κακό ξεκίνημα που κάναμε. Μας δίνει μία ώθηση για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό".

Για το ιδιαίτερο μπλουζάκι που επέλεξαν να φορέσουν: "Είναι ιδιαίτερος ο συμπαίκτης μας, για αυτό είναι και το μπλουζάκι ιδιαίτερο".

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά κόντρα στον Παναθηναϊκό: "Πρέπει να ματσάρουμε την ενέργεια που έχει ο Παναθηναϊκός και 2-3 πολύ καλούς χειριστές που παίρνουν αποφάσεις να μπορέσουμε να τους περιορίσουμε όσο μπορούμε παραπάνω για να είμαστε κοντά στο παιχνίδι".

Διαβάστε ακόμη...