«Μάχη» για τον Πέλκα!

Από paok24.com: Πιέσεις από Τούρκους οπαδούς και απαντήσεις από τους ΠΑΟΚτσήδες
Πηγή: paok24.com
«Μάχη» για τον Πέλκα!

Έχουμε μπει στο ποδοσφαιρικό καλοκαίρι... Τα μεταγραφικά θέματα αρχίζουν και αυξάνονται. Τα τελευταία χρόνια ο κόσμος των ομάδων μπορεί να μπει πιο «ζεστά» σε αυτές τις υποθέσεις, μια και υπάρχει πιο άμεση επαφή ακόμη και με τους ποδοσφαιριστές μέσω διαδικτύου.

Τις τελευταίες ημέρες «παίζει» όλο και πιο έντονα το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Δημήτρη Πέλκα. Οι Τούρκοι τον έχουν παρακολουθήσει, έχουν σχηματίσει άποψη για τις ικανότητές του και είναι σα να δείχνουν ότι ετοιμάζονται για να κάνουν μία αποφασιστική κίνηση.

Όλο αυτό αρχίζει να έχει αντίκτυπο και στο διαδίκτυο. Ειδικά σήμερα, αυτό που γίνεται στο instagram του Πέλκα, δεν έχει προηγούμενο!

Είναι χιλιάδες οι φίλοι του ΠΑΟΚ αλλά και της Μπεσίκτας που στέλνουν μηνύματα στον διεθνή άσο. Προς το παρόν υπάρχει επίπεδο και μία ποδοσφαιρική κόντρα με τον κόσμο να δείχνει απλά την αγάπη του στον ποδοσφαιριστή. Ο διάλογος όμως έχει ανοίξει...

Οι Τούρκοι (πραγματικά πάρα πολλοί...) γράφουν μεταξύ άλλων:

- «Όλοι εδώ σε περιμένουμε να γίνεις νέος βασιλιάς, έλα στην Μπεσίκτας».

-Το... «Έλα στη Μπεσίκτας...» γράφεται συνέχεια.

- «Είσαι κορυφαίος, έλα σε περιμένουμε»

- «Η Μπεσίκτας σε περιμένει Βασιλιά».

Και αφού η Τουρκική πίεση έχει αρχίσει, δεν γίνεται να μην υπάρχει και απάντηση από την ΠΑΟΚτσίδικη πλευρά. Φίλοι του Δικεφάλου απαντάνε με τον τρόπο τους στους ασπρόμαυρους της Κωνσταντινούπολης:

- «Μείνε σε χρειαζόμαστε»

- «Πελκίνιο είσαι κορυφαίος και ΠΑΟΚάαρα, μην ασχολείσαι με τους Τούρκους»

Αυτό γίνεται προς το παρόν στο instagram (με πάρα πολλά μηνύματα) και για να δούμε που θα φθάσει η υπόθεση αν η Μπεσίκτας καταθέσει επίσημη πρόταση και όλα αυτά πάρουν μία πιο σοβαρή διάσταση.

Διαβάστε ακόμη...