«Βροχή» οι προτάσεις στα χέρια του Βέρνμπλουμ!

Από sdna: Ο Πόντους Βέρνμπλουμ δέχεται καθημερινά καταιγισμό προτάσεων συνεργασίας από ομάδας, ωστόσο στον ΠΑΟΚ εξακολουθούν να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την τελική του απάντηση.
Πηγή: sdna.gr
«Βροχή» οι προτάσεις στα χέρια του Βέρνμπλουμ!

 «Κάθε μέρα που περνάει, ο Πόντους Βέρνμπλουμ δέχεται και και μία καινούρια πρόταση από ομάδα. Το τηλέφωνο του δικηγόρου του που τον εκπροσωπεί δεν σταματάει να χτυπάει τις τελευταίες ημέρες». Αυτή ήταν η ατάκα που είπε στο SDNA παλιός συμπαίκτης και φίλος του Σουηδού μέσου που αποτελεί διακαή πόθο του ΠΑΟΚ και ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του: «Είναι από τους κορυφαίους free agent της Ευρώπης.

Αλίμονο αν με τέτοια καριέρα πίσω του δεν είχε πάρα πολλές προτάσεις. Ξέρω ότι οι ομάδες που τον θέλουν είναι από κάθε γωνιά της γης, όχι μόνο της Ευρώπης», ολοκλήρωσε ο στενός φίλος του Σουηδού χαφ, ο οποίος έδωσε ακόμα αρκετές λεπτομέρειες για τον τρόπο σκέψης του Πόντους Βέρνμπλουμ και τα στοιχεία που θα τον κάνουν να αποφασίσει την επόμενη του ομάδα: «Οι λόγοι που έφυγε από την ΤΣΣΚΑ ήταν οικογενειακοί και αυτοί θα είναι και αυτοί που θα καθορίσουν την επόμενη του ομάδα.

Είναι επαγγελματίας και θα κοιτάξει και τα χρήματα, αλλά δεν θα πάει στην ομάδα που θα του προσφέρει τα πιο πολλά λεφτά. Έχει λύσει το οικονομικό του πρόβλημα. Ψάχνει μία χώρα, μία πόλη που θα ταιριάζει σε όλη την οικογένεια, πρέπει να την εγκρίνει και η γυναίκα του η Νίνα. Πριν αποφασίσει, θα ζυγίσει πολύ καλά το ανθρώπινο κομμάτι και την ποιότητα ζωής».

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του SDNA, οι προτάσεις που έχει στα χέρια του ο Βέρνμπλουμ εκτός από αυτή του ΠΑΟΚ είναι από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, από το MLS των Ηνωμένων Πολιτειών, από την Τουρκία και πιθανώς από άλλους εξωτικούς προορισμούς.

Ωστόσο, στον ΠΑΟΚ παραμένουν συγκρατημένα αισιόδοξοι για την τελική απάντηση του Σουηδού, ενώ το όλο θέμα δεν πρόκειται να εξελιχθεί σε σίριαλ, αφού ο Βέρνμπλουμ δείχνει αποφασισμένος να μην καθυστερήσει πολύ την τελική του απόφαση για τον επόμενο προορισμό της καριέρας του…

Διαβάστε ακόμη...