Τι γίνεται με Ρέι, Κίτσιου!

Δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών απασχολούν την χρονική στιγμή των κόσμο του Δικεφάλου με τους Ρέι, Κίτσιου να είναι δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ανήκουν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει.
Πηγή: thessports.gr
Τι γίνεται με Ρέι, Κίτσιου!

Σύμφωνα με πληροφορίες από Ιταλία, ομάδες από την γείτονα χώρα αλλά και την Αργεντινή ενδιαφέρονται για τον Ροντρίγκο Ρέι, με τον ΠΑΟΚ να μην συζητάει καμία πρόταση που δεν αποφέρει τουλάχιστον τα λεφτά που δαπανήθηκαν για να αποκτηθεί.

Να θυμίσουμε ότι ο Ρέι αποκτήθηκε με ένα ποσό κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ, με την Γοδόι Κρούζ να έχει διατηρήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 20%.

Στην περίπτωση του Στέλιου Κίτσιου τα πράγματα είναι διαφορετικά, με τον παίκτη να έχει αφήσει ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας του Βελγίου, οι οποίοι όμως δεν προτίθενται να δαπανήσουν το ένα εκατομμύριο ευρώ που υπάρχει σαν ρήτρα στην συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Έτσι ο δεξιός μπάκ του Δικεφάλου θα επιστρέψει στην ομάδα όπου θα έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...