Δεν... έψησαν τον Πρίγιοβιτς

Aπό sdna.gr: Καθημερινά προκύπτουν νέες πληροφορίες από το "φλερτ" της Αλ Νασρ με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεδομένου πως οι Άραβες καλοβλέπουν την περίπτωση του Σέρβου φορ.
Πηγή: sdna.gr
Δεν... έψησαν τον Πρίγιοβιτς

Το... πρώτο βιολί του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν φαίνεται πως εξελίσσεται σε "καυτό" μεταγραφικό όνομα και θα απασχολήσει αρκετές ομάδες το καλοκαίρι δεδομένου πως έχει μπροστά του και το Μουντιάλ.

Μία από τις ομάδες που βρίσκονται στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα είναι η Αλ Νασρ, η οποία στις επαφές της με τους εκπροσώπους του Πρίγιοβιτς, έριξε στο τραπέζι το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ ως ετήσιες απολαβές για τον 28χρονο επιθετικό.

Σε αυτά θα πρέπει να σημειώσει κανείς, πως το ποσό αφορά τις "καθαρές" απολαβές του Πρίγιοβιτς, με την ρήτρα αγοράς του να ανέρχεται στα δέκα εκατομμύρια ευρώ για όποια ομάδα επιθυμεί να αποκτήσει το βαρύ "πυροβολικό" του Δικεφάλου.

Το συγκεκριμένο ποσό φαίνεται πως δεν... έψησε τον Πρίγιοβιτς, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες αρνήθηκε πρόταση ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ από κινεζική ομάδα, θέλοντας να παραμείνει στην Ευρώπη...

Διαβάστε ακόμη...