«Τόσα ζητάει το Αμβούργο για Παπαδόπουλο»

Από metrosport.gr: Νέα δημοσιεύματα απ την Γερμανία δίνουν λεπτομέρειες για το ποσό που αξιώνει η γερμανική ομάδα για την παραχώρηση του παίκτη
Πηγή: metrosport.gr
«Τόσα ζητάει το Αμβούργο για Παπαδόπουλο»

Ο υποβιβασμός του Αμβούργου στην Zweite Liga για πρώτη φορά στην ιστορία του έχει πυροδοτήσει μεταγραφικά σενάρια για τους πρωτοκλασάτους παίκτες του όπως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Μετά την «Bild» που κάνει λόγο για μπάσιμο της Κράσνονταρ, έρχεται η «Hamburger Morgenpost» που αποκαλύπτει τις απαιτήσεις των Γερμανών για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Στο ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας σημειώνεται ότι το Αμβούργο ζητά ένα ποσό περίπου στα πέντε εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσουν τα δικαιώματα του, και αυτό γιατί δαπάνησαν 6,5 εκ. για να τον αποκτήσουν από την Μπάγερν Λεβερκούζεν.

Οι Γερμανοί στο ρεπορτάζ τους αναφέρουν υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την πλευρά του ΠΑΟΚ για τον 26χρονο άσο, με τους ιθύνοντες του Δικεφάλου να έχουν συναντηθεί με τον μάνατζερ του, Πολ Κουτσολιάκο.

Το γερμανικό δημοσίευμα κλείνοντας συνοψίζει πως για τον Παπαδόπουλο υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, με τον ίδιο να εξετάζει όλες τις επιλογές που έχει στα χέρια του.

Διαβάστε ακόμη...